„Bucătarul din iad“, Gordon Ramsay, dat în judecată de foştii angajaţi

„Bucătarul din iad“, Gordon Ramsay, dat în judecată de foştii angajaţi

Gordon Ramsay, vestit pentru talentul său culinar dar şi pentru că este iute la mânie FOTO Reuters

Vedetă de televiziune şi bucătar celebru în întreaga lume, britanicul Gordon Ramsay a fost chemat în instanţă de patru foste angajate ca să dea socoteală pentru felul în care le-a tratat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentatorul emisiunilor pe teme culinare difuzate de televiziunea Fox, „Coşmar în bucătărie“ şi „Bucătăria din iad“, este acuzat de Jennifer Becerra, Montinique Dever, Andrea Bourke şi Lauren Benge, fostele sale angajate la restaurantul „Vaca Grasă/The Fat Cow“ din Los Angeles, California, că le-a jignit în repetate rânduri, temperament pentru care Ramsay este, de altfel, cunoscut. 

Muncite şi neplătite

Cele patru femei îl acuză, de asemenea, că nu le-a plătit anumite drepturi băneşti pentru orele suplimentare pe care au fost nevoite să le facă şi că au fost obligate să muncească fără pauză de masă, un beneficiu stipulat în contractul de muncă, conform Daily Mail.   

Nu este primul proces în care Gordon Ramsay este implicat. Chef-ul a mai fost acţionat în instanţă de contabilii săi din New York pentru neplata unei facturi de 75.000 de dolari, dar şi de o firmă care s-a ocupat de renovarea restaurantului „Vaca Grasă“, cărora nu le-a achitat lucrarea în valoare de 45.000 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: