Renault Megane eVision - cum arată viitorul electric al francezilor

Renault Megane eVision - cum arată viitorul electric al francezilor

Un concept care introduce noua platformă CMF-EV a alianţei. Primul model care va beneficia de această platformă este Renault Megane, acelaşi nume dar o interpretare electrică a compactei franceze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Renault Megane eVision este un concept care ne oferă şansa de a privi spre viitoarele modele ale constructorului francez. Un studiu care pune accent pe cele trei valori Renault – emoţie(design), inovaţie(interior) şi tehnologie(electric).

Renault a adunat 10 ani de prezenţă pe piaţa modelelor electrice, comercializând până acum pe piaţa europeană peste 300.000 vehicule. Unul din cinci modele electrice vândute în Europa din 2010 şi până în prezent este un Renault. Iar noul model Megane eVision va sosi în versiunea de serie anul viitor.

Secretul viitorului model electric compact Renault stă în noua platformă dedicată modelelor electrice. O platformă dezvoltată cu funcţii menite a asigura stabilitatea reţelei electrice. Maşina poate decide când să înceapă încărcarea, poate transfera energie în reţea dacă este nevoie V2G(vehicle-to-grid).

Toate informaţiile despre viitorul Renault Megane electric sunt pe ADEVARUL AUTO.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările