Luca de Meo, noul CEO Renault, s-a aflat două zile în România, în prima vizită la diviziile grupului din afara Franţei

Luca de Meo, noul CEO Renault, s-a aflat două
zile în România, în prima vizită la diviziile grupului din afara Franţei

Pe parcursul celor două zile, şeful suprem al grupului Renault, care şi-a luat în primire funcţia cu mai puţin de o lună în urmă, s-a aflat într-o vizită în România. Aceasta a fost prima călătorie a noului CEO la diviziile grupului din afara Franţei.

Deşi întregul program al vizitei în România a fost ţinut „la secret”, am aflat că oficialul a vizitat atât uzina din Mioveni cât şi Centrul Renault Business Connected din Bucureşti şi Centrul Tehnic de la Titu, acolo unde se află în testele finale viitoarele modele Sandero şi Logan ale mărcii Dacia.

„A fost o mare onoare să îi urez bun venit în România lui Luca de Meo, CEO al grupului Renault, pentru prima sa vizită în afara Franţei după preluarea noii funcţii. Îi mulţumesc că ne-a împărtăşit energia şi pasiunea sa pentru autombil”, a scris Christophe Dridi, directorul general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România pe o reţea de socializare.

De asemenea, Nicolas Maure, fost director al Automobile Dacia, actual vicepreşedinte senior al grupului francez şi preşedinte al diviziei Eurasia, a menţionat şi el că „sunt foarte fericit să revin în România după lunga perioadă de carantină. Au fost două zile intense cu Luca de Meo, CEO-ul grupului nostru, care a vizitat Renault Bucharest Connected, Centrul Tehnic Titu şi uzina din Mioveni punând accent pe istoria şi viitorul mărcii Dacia”.

„Lucruri uimitoare au fost realizate pentru a susţine activităţile din toate locaţiile şi pentru a continua proiectele noastre în această perioadă de pandemie. A zecea aniversare a lui Duster, pe care am putut să o sărbătorim împreună la Mioveni, este o dovadă îndrăzneaţă a talentelor angajate în succesul Dacia şi a experienţei noastre puternice în industria auto din România. Multumesc tuturor echipelor pentru angajamentul şi pasiunea lor!”, a încheiat Nicolas Maure.

Sursă: adevarulauto.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările