Declaraţii halucinante la un post de propagandă rusesc: „Cine studiază în Occident merge direct în Iad“ VIDEO

Declaraţii halucinante la un post de propagandă rusesc: „Cine studiază în Occident merge direct în Iad“ VIDEO

Margarita Simonian Captură video

Margarita Simonian, şefa postului de televiziune Russia Today, a declarat într-o emisiune TV de luni seara că acei copii care nu vor studia în Occident vor rămâne oameni „normali“ şi că dacă Rusia nu câştigă războiul va fi rău pentru întreaga omenire.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ei toţi cred că noi vom pierde şi Occidentul va câştiga. Ei nu înţeleg că asta este imposibil. Este pur şi simplu imposibil, nu se va întâmpla niciodată”, spune Simonian.
 
Şefa Russia Today susţine că „fie vom câştiga noi, fie se va termina rău pentru toată omenirea, nu există nicio altă cale”.
 
„Când oamenii întreabă cât va mai dura [războiul] în termeni de alienare şi confruntare cu Occidentul, eu văd doar o versiune a evenimentelor: oamenilor, asta este pentru totdeauna. Obişnuiţi-vă cu această viaţă nouă”, le transmite ea ruşilor.
 
„Brava lume nouă duce direct în Iad“
 
„Nu pot să suport vaietele cu «ne pare rău pentru copii». De ce vă pare rău pentru copii? Unora le pare rău că copiii lor nu pot studia în Occident, că brava lume nouă nu le va mai fi în continuare deschisă, totul va fi închis pentru ei. Eu le spun «Oamenilor, ar trebui să vă bucuraţi», a mai spus Margarita Simonian.
Ea afirmă că „brava lume nouă duce direct în Iad. Peste 10 ani veţi spune «Mulţumesc foarte mult. Mulţumesc că copilul meu nu a studiat niciodată în Occident» fiindcă copilul tău va rămâne o persoană normală”, continuă ea.
 
 
„Indiferent ce se întâmplă şi cum ne comportăm noi, confruntarea cu ei [Occidentul] va fi pentru tot restul vieţilor noastre”, a concluzionat reprezentanta postului de propagandă.
 
Margarita Simonian conduce postul de televiziune Russia Today din 2005 când a fost numită în funcţia de redactor-şef, la vârsta de 25 de ani. Ea a studiat un an în Statele Unite ca parte a unui program de schimb finanţat de Departamentul de stat american.
 
UE a interzis canalele de propagandă ruseşti Russia Today şi Sputnik la 27 februarie, la câteva zile de la invazia Ucrainei.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările