UPDATE O româncă de 30 de ani, printre victimele accidentului feroviar din Spania

UPDATE O româncă de 30 de ani, printre victimele accidentului feroviar din Spania

12 tineri au murit loviţi de tren

Ieri s-a revizuit numărul victimelor accientului feroviar din Castelledefels (Barcelona) la 12, cu una mai puţin decât susţineau legiştii în urmă cu două zile. Printre victime şi o româncă, încă neidentificată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Citeşte pe adevărul.es mai multe despre accidentul feroviar de la Barcelona, în care un grup de tineri a fost lovit din plin de un tren

UPDATE 11.50 Consiliera de Justiţie, Montserrat Tura, a confirmat ieri, pentru El Pais, că numărul victimelor accidentului de tren din Castelldefels sunt 12 şi nu 13.

Consiliera a explicat că ultimele trei victime, a căror identitate a fost stabilită sunt: Jhinson Eduardo Silva García (Ecuador, 1991); Jhon Mauricio Osorio Linarez (Colombia, 1977) şi o femeie româncă, de 30 de ani, a cărei nume încă nu a fost făcută publică, până nu se va verifica identitatea acesteia în România. "Ar fi fost mai uşor dacă documentele de identitate româneşti ar fi avut amprente digitale", a spus Tura.

Află de ce trupurile victimelor nu au fost încă predate familiilor acestora

În total, numărul victimelor decedate în accident sunt 12 (7 ecuadorieni, doi columbieni, doi bolivieni şi românca). Grupul de tineri mergea la un concert al unui cântăreţ din Ecuador, trecând şinele de cale ferată prin loc nepermis. Autorităţile au hotărât că vina aparţine în totalitate celor 12 victime, care nu s-au asigurat la traversarea căii ferate.

Numărul total al victimelor accidentului feroviar din Spania a fost revizuit la 12, dintre care 11 latino-americani şi o femeie de origine română, a cărei identitate urmează să fie confirmată, relatează El Pais, în ediţia electronică de duminică.

Potrivit cotidianului spaniol, românca nu are rude în Spania.

citeste totul despre: