Trump spune de ce a recurs la serviciile lui Giuliani în scandalul legat de Ucraina

Trump
spune de ce a recurs la serviciile lui Giuliani în scandalul legat de Ucraina

Rudolph Giuliani (stânga) şi Donald Trump FOTO AFP

Donald Trump a depus eforturi vineri să justifice recurgerea la serviciile avocatului său personal Rudy Giuliani în Ucraina, un lucru de care parlamentarii însărcinaţi cu ancheta în vederea unei destituiri a preşedintelui sunt foarte interesaţi, relatează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

La o zi după încheierea audierilor publice în Comisia Informaţiilor din Camera Reprezentanţilor. şeful statului a delarat la Fox News că a făcut apel la fostul primar al New Yorkului pentru a lupta împotriva corupţiei în Ucraina.

„Rudy Giuliani este unul dintre cei mai mari luptători din toate timpurile împotriva crimei“, a declarat Trump, apreciind că avocatul este persoana ideală care să lupte împotriva corupţiei, endemică în Ucraina.

Donald Trump şi-a reiterat dorinţa deschiderii unui proces al destituirii sale în Senat - în vederea audierii avertizorului de integritate care se află la originea scandalului ucrainean, a cărui identitate rămâne necunoscută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: