Republica Moldova a suspendat transferul  corespondenţei din Transnistria în Rusia

Republica Moldova a suspendat
transferul  corespondenţei din Transnistria în Rusia

Foto: Facebook

În mesajul „Poştei Moldovei” se precizează că Rusia este singura ţară în care livrarea corespondenţei din Transnistria este temporar suspendată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trimiterea de scrisori şi colete către Rusia din Transnistria nerecunoscută este temporar suspendată, după cum a declarat, vineri, Elena Postol, şefa departamentului operare şi producţie a întreprinderii în Transnistria.


„Astăzi am primit o scrisoare de la Poşta Moldovei. Ei ne-au informat că nu se pot remte trimiteri poştale internaţionale în Federaţia Rusă, atât pe calea aerului, cât şi pe uscat. Vom încerca să trimitem corespondenţa pe care am primit-o astăzi la Chişinău. Chişinăul va încerca să redirecţioneze într-un fel şi asta este”, a spus agenţia de presă Novosti Pridnestrovia, care o citează de Postol. 

Raportul precizează că Rusia este singura ţară în care livrarea corespondenţei din Transnistria este temporar suspendată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările