„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, pe primul loc în topul audienţelor: câţi români au urmărit finala de la Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, pe primul loc în topul audienţelor: câţi români au urmărit finala de la Pro TV

Finaliştii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Dorian Popa, Cătălin Moroşanu şi Ruby FOTO Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Finala reality-show-ului de la Pro TV, câştigată de Cătălin Moroşanu, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, 2,8 milioane de români urmărind lupta celor trei finalişti pentru titlul de „Regele junglei“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultimul episod al emisiunii a plasat postul Pro TV în fruntea clasamentului audienţelor, în intervalul 20:30 - 23:08, fiind urmărit la nivel naţional de aproximativ 2,8 milioane de români. În minutul de aur de la 22:37, peste 3,5 milioane de persoane urmăreau aventurile finaliştilor în tabăra special amenajată în cea mai sălbatică zonă a Africii de Sud. 
 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Cele mai importante momente ale finalei

Pro TV a dominat topul audienţelor la nivelul întregii ţări, 2,77 milioane de români urmărind ultimele probe la care au fost supuşi finaliştii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Potrivit Paginademedia.ro, locul secund a revenit postului turcesc Kanal D, ale cărui emisiuni difuzate pe intervalul finalei de la Pro, au ţinut în faţa micilor ecrane 1,1 milioane de telespectatori. Podiumul a fost completat de Antena 1, cu 886.000 de privitori, în timp ce finala Eurovision 2015 România a fost pe locul patru, 656.000 de persoane fiind curioase cine ne va reprezenta ţara la finala concursului muzical, ce va avea loc în mai, la Viena. 
 
La nivelul publicului urban, finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a fost urmărită de 1,4 milioane de orăşeni, înregistrând 13.8 puncte de rating şi 24.9% share, iar locurile următoare au fost ocupate de Antena 1 şi Antena 3, cu 497.000, respectiv 459.000 de telespectatori.
 
Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18-49 de ani, show-ul a condus detaşat topul audienţelor cu 17.5 puncte de rating şi 35% share.
 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“. Cătălin Moroşanu este „Regele junglei“

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu a fost declarat câştigător al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, acesta obţinând titlul de „Rege al junglei“ în urma votului telespectatorilor şi învingându-i pe ceilalţi doi finalişti, Ruby şi Dorian Popa. În cele 21 de zile petrecute în jungla din Africa de Sud, Cătălin Moroşanu a băut cocktailuri speciale, din măruntaie de peşte stricat, sânge de vacă, insecte şi viermi, ochi putreziţi de vacă şi maţe de găină, a fost îngropat de viu într-un sicriu cu apă, în care au mai intrat apoi şi 70 de şobolani, şi a mâncat sote de larve, fudulii de taur, râme vii, rât de porc, gândaci, maţe de struţ.
 
„Sincer, este un sentiment extraordinar! Nu poate fi descris în cuvinte frumoase prin ce am trecut în aceste 21 de zile. A fost o încununare a suferinţelor şi a fericilor din junglă. Mă simt bucuros şi, în acelaşi timp, uşurat că s-a terminat. Nu mă aşteptam să câştig, mă aşteptam ca Dorian să fie câştigător. De-abia acum dimineaţă m-am trezit, i-am întâlnit cu Ruby şi pe Dorian la un mic dejun adevărat şi am început să dansăm de fericire. Ne simţim victorioşi, e o senzaţie care nu poate fi descrisă“, a declarat Moroşanu. 

Despre show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ mai puteţi citi şi:

 
 
 

Gabi Jugaru a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ şi a părăsit show-ul de la Pro TV

Mihai Trăistariu, a doua vedetă care pleacă din show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „11 zile în junglă mi se par un lagăr de exterminare“

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: Pacha Man, prima vedetă care a părăsit show-ul de la Pro TV: „Îmi pierd răbdarea, o să fac urât, sunt terminat psihic“

„Sunt celebru, scoate-mă de aici“: Gabi Jugaru şi Alina Plugaru au intrat în jungla africană

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, la primul episod: cine sunt concurenţii care au acceptat provocarea lansată de Pro TV

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: