„Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!“: Iuliana Luciu, Simona Traşcă şi fraţii Viziru organizează o nuntă pentru un cuplu cu un destin neprietenos

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!“: Iuliana 
Luciu, Simona Traşcă şi fraţii Viziru organizează o nuntă pentru un 
cuplu cu un destin neprietenos

Augustin Viziru, Lucian Viziru, Iuliana Luciu şi Simona Traşcă se ocupă de o nuntă sub coordonarea lui nea Mărin FOTO Antena 1

La cea mai nouă ediţie „Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!“, de la 20:30, la Antena 1, nea Mărin pune la treabă o altă serie de vedete. Iuliana Luciu, Simona Traşcă şi fraţii Lucian şi Augustin Viziru organizează o nuntă de poveste pentru un cuplu încercat de soartă. Totodată, cei doi fraţi fac destăinuiri despre copilăria lor în care unul voia să îi dea foc celuilalt.

„Copiii“ lui nea Mărin primesc o nuntă ca în poveste

Baia Mare este locul de desfăşurare al următoarei nunţi pe care nea Mărin şi vedetele invitate - Iuliana Luciu, Simona Traşcă şi fraţii Lucian şi Augustin Viziru - o organizează la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!“, luni şi marţi de la 20:30 la Antena 1. Cristina şi Matei, cei doi tineri pentru care toţi îşi vor uni forţele în organizarea nunţii de vis, sunt legaţi nu numai de o iubire frumoasă şi trainică, ci şi de un destin neprietenos: amândoi sunt orfani şi au fost abandonaţi la naştere, în spital. Au crescut în case de copii şi nu s-au putut bucura de o copilărie normală. Au trecut prin momente grele, au avut perioade în care nu aveau ce mânca. Dar se iubesc mult, iar asta îi face puternici. Au doi copii împreună şi mărturisesc că simt că vor îmbătrâni astfel. Cristina si Matei sunt căsătoriţi civil, dar lipsurile materiale i-au împiedicat să facă nuntă.

„Din clipa asta vă consider copiii mei“, le-a spus nea Mărin atunci când le-a auzit povestea. Şi cele patru vedete chemate la muncă s-au mobilizat, chiar dacă nimeni nu ştia exact ce presupune organizarea unei nunţi.

FOTO Antena 1

Augustin Viziru, „lenea întruchipată“

Deşi Lucian urăşte nunţile, după cum chiar el spune, iar Augustin se autodefineşte drept „lenea întruchipată“, cei doi fraţi Viziru au făcut echipă la muncile necesare pregătirii nunţii. Fie că au ajuns la Muzeul Satului din Baia Mare, unde au muncit pe rupte, fie că au pus umărul la treabă la o pensiune unde îşi doreau să organizeze petrecerea, fie că au îndeplinit diverse sarcini într-un laborator de cofetărie, vedetele au înţeles cât de multă muncă stă în spatele punerii la punct a unei nunţi ca la carte.

FOTO Antena 1

Fraţii Viziru s-au jucat cu focul când erau mici

Fraţii Viziru nu sunt deloc ca două picături de apă, iar acest lucru se va vedea luni şi marţi la Antena 1 la „Poftiţi pe la noi: Poftiţi de vă iubiţi!“. Dacă Lucian e serios şi muncitor, Augustin nu e chiar atras de muncă şi nu se dă în lături de la a-l provoca pe nea Mărin. Cu toate acestea, Augustin se emoţionează teribil atunci când el şi Lucian trebuie să rămână cu unul dintre bebeluşii Cristinei şi ai lui Matei, mirii pentru care muncesc în show. Augustin recunoaşte că se simte stresat în preajma bebeluşilor, pentru că i se par fragili şi nu ştie ce să facă dacă încep să plângă. Dimpotrivă, Lucian va fi stăpân pe situaţie şi va îngriji bebeluşul, îl va schimba şi hrăni până la sosirea părinţilor.

FOTO Antena 1

Cei doi recunosc faptul că sunt diferiţi şi că le place să se şicaneze tot timpul. Încă de mici şi-au făcut tot felul de glume. Augustin îşi aminteşte că atunci când era mic a fost destul de „chinuit“ de Lucian, care a încercat la un moment dat… să îi dea foc. „Dar eu tot timpul răspundeam cu aceeaşi monedă“, adaugă Augustin râzând. Cei doi vorbesc acum amuzaţi de acea perioadă, dar continuă să îşi facă glume unul celuilalt ori de câte ori se iveşte ocazia. „Aşa ne iubim noi“, adaugă Lucian.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: