Caravana „Vocea României“ a ajuns în Bucureşti: turci, greci şi arabi, printre cei prezenţi la preselecţii

Caravana „Vocea României“ a ajuns în Bucureşti: turci, greci şi arabi, printre cei prezenţi la preselecţii

Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga vor face parte din juriul emisiunii „Vocea României“ şi în noul sezon

După ce a trecut prin oraşele Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, caravana „Vocea României“ a ajuns şi la Bucureşti în acest weekend. Preselecţiile au adunat nu doar locuitori ai capitalei, ci şi români cu aptitudini muzicale din alte oraşe ale ţării şi din Republica Moldova.

Timp de două zile, pe 28 şi pe 29 iunie, aspiranţii la titlul de „Vocea României“ s-au înscris la audiţii pentru a demonstra că ei deţin cea mai spectaculoasă voce din România. 
 
Concurenţii au uimit prin diversitate, audiţiile adunând nu doar români din ţară şi de peste Prut, ci şi concurenţi turci sau de origine greacă şi arabă. 
 
Vocea a fost numitorul comun al sutelor de înscrişi, fie studenţi, fie profesionişti din numeroase sfere de activitate: psihologi, organizatori de evenimente, profesori de limbi străine, operatori video, constructori şi chiar un acrobat. 
 
Concurenţii de la ediţiile precedente ale competiţiei muzicale au venit să îi încurajeze pe cei prezenţi, oferindu-le sfaturi pentru a scăpa de emoţii. Ana Maria Mirică, Iulia Dumitrache şi Liviu Teodorescu, foştii concurenţi de la „Voce României“, au fost prezenţi la audiţii în prima zi de preselecţii. 
 
„I-am sfătuit să fie foarte tari şi să se canalizeze mult pe ceea ce au de făcut, să nu-şi piardă cumpătul, să fie rezervaţi în anumite situaţii şi să studieze mult înainte“, a declarat Ana Marica Mirică. La rândul ei Iulia Dumitrache le-a dorit concurenţilor „multă baftă, să fie relaxaţi, să fie naturali şi să cânte bine, ca şi cum ar fi ultima dată... pentru a da tot ce au mai bun din ei.“
 
Duminică, în a doua zi de preselecţii, o nouă serie de concurenţi de la ediţiile precedente i-au susţinut pe cei prezenţi: Mihai Chiţu, Cristi Nistor, Sânziana Nicolae, Silviu Paşca şi Nicoleta Ticală. 
 
Nicoleta, fosta concurentă din echipa lui Smiley, a fost o prezenţă deosebită, fiind însărcinată în luna a nouă şi venită să-şi încurajeze soţul: „Am venit să-i susţin pe noii concurenţi, dar şi pentru a-mi susţine soţul. L-am înscris personal la Vocea României“.
 
Mihai Chiţu, câştigătorul trofeului „Vocea României“ în sezonul trecut, a transmis concurenţilor: „Am ajuns din Turcia, prin Bulgaria, ca să susţin noii concurenţi ai preselecţiilor Vocea României. Îi sfătuiesc pe toţi să viseze cu ochii deschişi, să creadă în şansa lor. Mie “Vocea României” mi-a schimbat viaţa total!“.
 
Mai mult, Florin Grozea, de la Hi-Q, a fost prezent la audiţii pentru a-şi susţine o prietenă. „Vocea României este un brand internaţional. E bine că există mai multe concursuri de acest gen, dar trebuie să recunoaştem că “Vocea României” este, de fapt şi de drept, numărul 1“, a apreciat artistul.
 
Cele mai cântate piese în acest weekend în Bucureşti au fost „Je t’aime“ (Lara Fabian), „At Last“ (Etta James) şi „Copacul“ (Aurelian Andreescu). 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările