Cristi Minculescu revine în muzică alături de formaţia Harap-Alb

Cristi Minculescu revine în muzică alături de formaţia Harap-Alb

Cristi Minculescu. FOTO Mediafax

După ce în această toamnă a părăsit formaţia Iris, unde a activat peste 30 de ani, Cristi Minculescu revine pe scenă alături de trupa Harap-Alb, potrivit apropo.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă


„Pot fi foarte multe interpretări, dar am avut şi eu speranţele mele care s-au împlinit… Ideea e că, una peste alta, din 3 septembrie, nu mai sunt la Iris. Nu înseamnă că mă retrag din muzică“, declara Cristi Minculescu la vremea respectivă, într-un interviu pentru Rock FM. 

Interpretul nu şi-a încălcat promisiunea, iar în prezent pregăteşte un nou proiect alături de foştii membri ai formaţiei Iris, Adi Ilie, Ion Olteanu, Emil Lechinţeanu şi Vali Neamţu, de la Marfar.

Potrivit apropo.ro, numele formaţiei ar putea fi Harap-Alb, trupă în care Minculescu s-a lansat alături la sfârşitul anilor ’70. Artistul a renunţat chiar şi la facultate pentru a cânta în trupa Harap-Alb, pe care a părăsit-o însă la începutul lui 1980, alăturându-se grupului Iris.

 [FOTO: Iris Formula de Aur - de la stânga la dreapta, Adi Ilie, Nelu Dumitrescu, Cristi, Nuţu Olteanu, Marti Popescu]

Potrivit unor surse din industria muzicală, trupa va activa în formula Cristi Minculescu - voce, Adi Ilie - chitară, Nuţu Olteanu - chitară, Emil Lechinţeanu - bas, Vali Gălăgie „Neamţu’“ - tobe. Adi Ilie, Emil Lechinţeanu şi Nuţu Olteanu au activat şi ei în trupa Iris.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările