Ultimul concert Iris aşa cum îi ştim. „Nu pleca, Cristi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu a susţinut duminică seara ultimul concert alături de trupa Iris. FOTO Mediafax
Cristi Minculescu a susţinut duminică seara ultimul concert alături de trupa Iris. FOTO Mediafax

Cristi Minculescu a susţinut duminică seara ultimul concert alături de formaţia Iris în localitatea clujeană Bontida. Impresionaţi de prestaţia live, aproximativ 5.000 de fani au contestat decizia artistului de a părăsi trupa care l-a consacrat.

„Le mulţumesc tuturor, lui Valter, lui Relu, nu în ultimul rând vouă, pentru suportul moral de-a lungul timpului, soţiei mele Rodi - te iubesc - şi lui Dumnezeu, pentru că a trimis-o să mă salveze. Vă mulţumesc din inimă, vă mulţumesc foarte mult, să fiţi sănătoşi şi iubiţi!“, le-a spus Cristi Minculescu tuturor celor care au venit la concert.

Formaţia a cântat atât piese de pe ultimele albume, dar şi melodii mai vechi, precum „Trenul fără naş“ sau „Baby“, „Somn Bizar“ şi „Strada ta“. Concertul trupei Iris a durat aproximativ o oră, iar la final fanii au încercat să-l convingă pe Cristi Minculescu să nu părăsească trupa. „Nu pleca, nu pleca!“, au scandat spectatorii afectaţi de decizia solistului.

Pe 28 august, Iris a anunţat că solistul trupei, Cristi Minculescu, părăseşte grupul începând cu data de 3 septembrie. Iris a sărbătorit 35 de ani de cariera la sfârşitul lui iunie, într-un concert desfăşurat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Noul album Iris, „O lume doar a lor - 35 de ani“, a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar. Una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti, trupa Iris a scris istoria rock-ului românesc. În octombrie 2007, formaţia a primit decoraţia Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite