Câştigători Zmeura de Aur 2016: Lista celor mai proaste filme şi a celor mai slabi actori. Eddie Redmayne, marea surpriză

Câştigători Zmeura de Aur 2016: Lista celor mai proaste filme şi a celor mai slabi actori. Eddie Redmayne, marea surpriză

Protagoniştii din „Fifty Shades of grey“, Dakota Johnson şi Jamie Dornan, au primit premii individuale, dar şi împreună FOTO Universal Pictures

Drama erotică „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“ şi „Fantastic 4/ The Fantastic Four“ au dominat cea de-a 36-a ediţie a premiilor Zmeura de Aur, fiind desemnate Cele mai proaste filme.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte ca cei mai buni artişti de la Hollywood să fie recompensaţi la Oscaruri, a avut loc gala de decernare a celor mai detestate trofee: Zmeura de Aur.

În ciuda faptului că a avut un succes formidabil în privinţa încasărilor (peste 166 de milioane de dolari la nivel global) şi a determinat realizarea altor două continuări, drama erotică „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“ nu s-a bucurat de aceeaşi primire şi din partea criticilor de specialitate.

Filmul a primit şase nominalizări la infamele premii Zmeura de Aur şi a reuşit „să marcheze“ cinci dintre acestea – Cel mai prost film, Cel mai prost actor (Jamie Dornan), Cea mai proastă actriţă (Dakota Johnson), Cel mai prost scenariu şi Cea mai proastă pereche de actori (Dakota Johnson şi Jamie Dornan).

E drept, trofeul pentru Cel mai prost film a fost împărţit şi cu SF-ul „Fantastic 4/ The Fantastic Four“, care a mai câştigat şi alte două premii – Cel mai prost remake şi Cel mai prost regizor (Josh Trank).
După ce anul trecut a fost recompesant cu primul Oscar din carieră pentru rolul astrofizianului Stephen Hawking din drama biografică „The Theory of Everything/ Teoria Întregului“, iar acum este din nou în cursa pentru Oscar datorită unei alte trasnformări uluitoare în „Daneza/ The Danish Girl“, iată că britanicul Eddie Redmayne marchează şi o performanţă mai puţin onorantă: premiul pentru Cel mai prost actor în rol secundar („Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending“).

La categoria Razzie Redeemer Award, trofeul care onorează un fost câştigător al Zmeurei de Aur care a reuşit să impresioneze ulterior criticii de specialitate, marele învingător este Sylvester Stallone, pentru interpretarea din „Creed“, care, cel mai probabil, îi va aduce şi un Oscar în această seară.    

Câştigători Zmeura de Aur 2016

 
Cel mai prost film
 
„Cei 4 fantastici/ Fantastic Four“

„Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“


Cel mai prost actor
 
Jamie Dornan („Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“)

 
Cea mai proastă actriţă
 
Dakota Johnson („Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“)

 
Cel mai prost actor în rol secundar
 
Eddie Redmayne („Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending“)
 
 
Cea mai proastă actriţă în rol secundar
 
Kaley Cuoco-Sweeting („Alvin şi veveriţele: Marea aventură/ Alvin and the Chipmunks: Road Chip“ şi „Nuntaşi de închiriat/ The Wedding Ringer“)

 
Cea mai proastă continuare
 
„Cei 4 fantastici/ Fantastic Four“ 
 

Cel mai prost cuplu de actori
 
Jamie Dornan şi Dakota Johnson („Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey“)

 
Cel mai prost regizor
 
Josh Trank („Cei 4 fantastici/ Fantastic Four“)
 
 
Razzies Redeemer Award
 
Sylvester Stallone

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările