VIDEO Filmul despre prinţul William şi Kate Middleton va fi difuzat înainte de nuntă

VIDEO Filmul despre prinţul William şi Kate Middleton va fi difuzat înainte de nuntă

Prinţul William şi Kate Middleton

Povestea de dragoste a prinţului William şi a logodnicei sale, Kate Midleton, a fost transpusă într-un film care urmează să fie difuzat, cu o săptămână înainte de nuntă, de postul american Lifetime.

Actorii care vor interpreta rolurile principale în producţia intitulată "William and Kate" au fost deja aleşi. Actriţa britanică Camilla Luddington o va interpreta pe Kate Middleton, în timp ce actorul neozeelandez Nico Evers-Swindell îl va întruchipa pe micul ecran pe prinţul William, informează "The Telegraph".

Filmul de televiziune, în care personajele principale sunt Kate şi William, începe cu prima întâlnire a celor doi, la Universitatea Saint Andrews. Acţiunea continuă cu prezentarea lucrurilor bune, dar şi relele din relaţia lor, ce durează de nouă ani. Producătorii filmului promit că povestea îi va captiva pe telespectatorii romantici.

Postul de televiziune Lifetime care realizează acest proiect plănuieşte să difuzeze filmul pe 25 aprilie, cu o săptămână înainte de nunta regală.

VIDEO


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: