Soţia unui actor celebru de la Hollywood, ucisă de propriul fiu: criminalul a fost ulterior împuşcat mortal de poliţişti

Soţia unui actor celebru de la Hollywood, ucisă de propriul fiu: criminalul a fost ulterior împuşcat mortal de poliţişti

Ron Ely şi Valerie Lundeen

Soţia actorului Ron Ely (81 de ani), cunoscut pentru rolul lui Tarzan în câteva producţii din anii ’60, a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de fiul cuplului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ron Ely a fost martorul unui incident dramatic în propria familie. Soţia actorului, Valerie Lundeen (62 de ani), fostă Miss Florida, a fost înjunghiată mortal de fiul lor, în casa acestora din California, scrie The Telegraph. 
 
Poliţiştii din Santa Barbara au intervenit marţi seară, 15 octombrie, în luxoasa reşedinţă a familiei Ely, după ce au primit un apel de urgenţă în care era invocată declanşarea unui scandal în această familie. Ajunşi la faţa locului, în vilă au descoperit trupul neînsufleţit al lui Valerie Lundeen Ely, care prezenta „multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă“.
 
Ofiţerii l-au identificat pe suspect, acesta fiind Cameron Ely, în vârstă de 30 de ani, fiul victimei. Bărbatul a sfârşit împuşcat mortal de poliţişti, fiind localizat în afara casei şi reprezentând un pericol.
 
 
„Agenţii au percheziţionat reşedinţa şi împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely“, a declarat într-un comunicat şeriful local. 
 
„Suspectul a fost localizat în afara casei şi pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenţi au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal“, conform comunicatului.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrities & Friends, LLC (@_celebritiesandfriends) on

 
Nu se cunoaşte dacă Ron Ely a fost rănit în timpul atacului fiului său asupra soţiei sale, însă poliţia a declarat că actorul a fost dus la spital din motive de precauţie şi a plecat după un control de rutină.
 
Ron Ely, actor cu fizic impozant (1,93 m), l-a interpretat pe Tarzan în seria hollywoodiană din anii ’60. El s-a căsătorit cu Valerie Lundeen, fostă Miss Florida, şi aveau împreună trei copii.
 
Ron Ely (al doilea de la stânga la dreapta), Valerie Lundeen (a doua de la dreapta la stânga) FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: