Poptămaş şi pagina lui de Facebook - subiect de ştiri la televiziunile din străinătate VIDEO

Poptămaş şi pagina lui de Facebook - subiect de ştiri la televiziunile din străinătate VIDEO

Muzicianul Tony Poptămaş a devenit cunoscut mai mult pentru citatele de pe pagina sa

Toată lumea internaută a auzit măcar de pagina de Facebook a lui Tony Poptămaş, dacă nu a vizitat-o vreodată până acum. Chiar dacă vorbim de un muzician, acesta a devenit cunoscut nu prin melodiile pe care le cântă şi le interpretează, ci mai degrabă prin citatele sale postate zilnic pe internet. Acest fapt a ajuns şi în atenţia televiziunilor din străinătate.

Chiar dacă în ultima sa postare nu a pus un citat care să-i aducă din nou mii de "like-uri", Tony Poptămaş a găsit un nou prilej de a-şi face fanii fericiţi: un video cu o ştire despre activitatea sa, preluată de la postul 4 News.

"Cântăreţul româno-norvegian Tony Poptamas a lansat un nou single la începutul acestui an, împreună cu trupa românească Desperado. Dar nu numai atât. De curând, Tony a ajuns la un milion de fani pe pagina sa de Facebook. Aceasta este una dintre cele mai populare pagini de pe Internet. De fapt, pagina lui Tony Poptamas ajunge la zeci de milioane de vizitatori în fiecare săptămână şi veţi fi suprinşi să ştiţi că nu datorită muzicii sale, ci a citatelor", spune prezentatoarea 4 News în limba engleză.

În momentul de faţă, pagina muzicianului român a ajuns la aproape 1.030.000 de fani. Unul dintre ultimele sale citate postate este legat de nevoia de iubire a artistului, ilustrată cu o prăjitură cu ciocolată şi căpşuni (foto jos):

"Am nevoie de dragoste dar o prăjiturică nu-mi strică!"

Postarea a depăşit 2.100 de like-uri şi peste 320 de share-uri.

 

Câteva dintre citatele postate de Tony Poptămaş pe pagina sa de Facebook 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: