OK! Pe vremuri, erau HOT: Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke şi Sylvester Stallone

OK! Pe vremuri, erau HOT: Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke şi Sylvester Stallone

Foştii bărbaţi tari din lumea filmului, îmbătrâniţi de operaţii estetice FOTO Getty

Azi, mai degrabă, NOT. Dacă prin anii ’90 posterele cu trupurile lor sculptate atârnau pe unde nu te aşteptai, acum nu-i mai poţi privi în faţă. Ce s-a întâmplat cu foştii bătăuşi sexy?

Ştiri pe aceeaşi temă

Au fost odată ca niciodată trei supere­roi arătoşi, la Hollywood. Ne referim la anii de glorie ai casetelor video cu filme precum „Sport sângeros“, „Dublu Impact“, „Ram­bo“ şi alte pelicule cu muşchi şi sânge pe pereţi. Circa 20 de ani mai târziu, îi găsim pe eroii serilor noastre video într-o încercare ridicolă de a ţine timpul pe loc, cu ajutorul celor mai nereuşite ope­raţii estetice văzute vreodată.

Mickey Rourke

Să începem cu exponatul cel mai deteriorat din trioul bătăuşilor: doamnelor şi domnilor, vi-l prezentăm pe Mickey Rourke! Dacă acum 29 de ani multe femei ar fi dat orice să stea chiar şi „nouă săptămâni şi jumătate“ cu el, azi niciuna n-ar mai rezista nici măcar nouă zile lângă actor. Şi nu, nu-i din cauza vârstei de 62 de ani, ci a acelei salate de operaţii estetice ratate, lucru admis chiar şi de către actor. 

E drept că Mickey, fost băiat frumos, n-ar fi apelat la bisturiu dacă meciurile de box în care s-a implicat în ultimii ani nu i-ar fi distrus faţa: nasul spart şi oasele pomeţilor fracturate. A fost nevoie de-o reconstrucţie, evident, însă Rourke a apelat la cine nu trebuia.

Vezi cum arătau actorii în tinereţe şi acum, pe www.okmagazine.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările