O prezentatoare celebră s-a sinucis de teama asaltului mediatic pe care ar fi trebuit să îl îndure dacă ar fi fost pusă sub urmărire penală

O prezentatoare celebră s-a sinucis de teama asaltului mediatic pe care ar fi trebuit să îl îndure dacă ar fi fost pusă sub urmărire penală

Caroline Flack, la tribunal, în decembrie 2019, după ce a fost pusă sub acuzare pentru violenţă domestică.  FOTO Getty Images

Caroline Flack, o prezentatoare britanică în vârstă de 40 de ani, s-a sinucis după ce a auzit că va fi pusă sub urmărire penală pentru că şi-a agresat iubitul. Prezentatoarea se temea de un posibil asalt mediatic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta gază a showului „Insula Iubirii”, Caroline Flack, a murit în februarie, în timp ce aştepta procesul pentru presupusa agresiune, pe care ea a negat-o.
 
Moartea ei a stârnit o întreagă dezbatere cu privire la standardele presei, abuzurile din social media, precum şi siguranţa vedetelor din Marea Britanie. 
 
Procurorul care a ancheta moartea vedetei, Mary Hassell, a declarat joi că modul în care cazul „a fost prezentat în presa naţională” a fost „incredibil de dificil de gestionat” pentru Flack, care se temea că îşi va pierde cariera.
 
„Deşi starea ei mentală fluctuantă a stat la baza morţii sale,  consider că motivul pentru care şi-a luat viaţa a fost că ştia cu siguranţă că va fi urmărită penal şi că va fi nevoită să înfrunte mass-media, presa, publicitatea şi totul s-ar fi năruit în jurul ei”, a declarat Hassell.
 
Mama prezentatoarei, Chris Flack, susţine, la rândul ei, această ipoteză.
 
Conform anchetei realizată după moartea prezentatoarei, ea a descoperit că procurorii vor merge mai departe cu acţiunea împotriva sa cu o zi înainte de a-şi pune capăt zilelor. Apropiaţii vedetei susţin că ea se aştepta ca procurorii să renunţe la caz, însă procurorul a decis că circumstanţele în care s-a produs incidentul de violenţă domestică au fost grave.
 
Caroline Flack a pledat nevinovată în ceea ce priveşte agresarea iubitului ei de 27 de ani, Burton, care ar fi înşelat-o. Ea a fost eliberată pe cauţiune şi aştepta următorul proces programat în martie. La câteva zile după ce a fost arestată, ea a fost înlocuită din postul de gazdă a emisiunii „Insula Iubirii”.
 
Caroline Flack era una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Britanie, fiind gazda celebrului format internaţional încă din 2015, de când a fost preluat şi produs în Regatul Unit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: