FOTO Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, la nunta cântăreţei: „Mă bucur enorm. Nu puteam lipsi“

FOTO Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, la nunta cântăreţei: „Mă bucur enorm. Nu puteam lipsi“

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea duminică, 15 septembrie FOTO Facebook

Săndel Bălan a vorbit despre relaţia cu fiica sa, Andreea Bălan, în ziua nunţii cântăreţei cu actorul George Burcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Bălan şi George Burcea s-au cununat religios, duminică, 15 septembrie, la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. Tot în aceeaşi zi, au botezat-o şi pe fiica lor, Clara Maria (cinci luni). 
 
La petrecerea celor doi au participat în jur de 250 de invitaţi, printre care s-a numărat şi tatăl artistei. El a lipsit de la cununia civilă a fiicei sale, ce a avut loc pe 10 august. 
 
„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat pe comandă un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele“, a declarat tatăl cântăreţei, potrivit click.ro. 
 
Sândel Bălan (stânga) a participat la nunta religioasă a fiicei sale FOTO Sever Gheorghe 
 
La nunta ei, Andreea Bălan a purtat trei rochii de mireasă, iar naşii cuplului au fost actorii Aurelian Temişan şi Monica Davidescu. Luni dimineaţă, după marele eveniment, artista a lansat şi videoclipul piesei „Înger păzitor“, care conţine imagini în exclusivitatea de la cununia religioasă cu actorul George Burcea.
 
„Este una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoţie, trăiri intense şi multă iubire. Spune povestea noastră, dar şi a voastră. Suntem de patru ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate“, a transmis Andreea Bălan.
 
 
De asemenea, pe una dintre rochiile pe care le-a purtat cântăreaţa în ziua nunţii sale au fost brodate versuri din noua piesă. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: