FOTO Pamela Anderson a postat prima fotografie alături de cel de-al cincilea soţ, cu care s-a căsătorit în secret

FOTO Pamela Anderson a postat prima fotografie alături de cel de-al cincilea soţ, cu care s-a căsătorit în secret

Pamela Anderson şi noul soţ, Jon Peters FOTO Hollywood Reporter

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson (52 de ani) a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de soţul ei, producătorul Jon Peters (74 de ani), la patru zile după ce s-au căsătorit în secret în Malibu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pamela Anderson şi mogulul de la Hollywood Jon Peters s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, pe 20 ianuarie.
 
Pamela Anderson a publicat o poză alb-negru în care zâmbeşte alături de soţul ei, Jon Peters. Imaginea a fost postată la secţiunea de poveşti, astfel ea este disponibilă doar 24 de ore de la publicare. 
 
Aceasta este prima fotografie făcută publică de fotomodel după patru zile de la nunta secretă cu cel de-al cincilea soţ al ei, notează news.ro.
 
 
 
Pamela Anderson, alături de Jon Peters, în fotografia postată de actriţă pe Instagram FOTO Captură foto
 
Actriţa şi activista în vârstă de 52 de ani îl cunoaşte pe soţul ei de mai mulţi ani - l-a întâlnit prima dată în anii 1980 în casa Playboy. S-au reîntâlnit în urmă cu câteva luni, păstrând secretul relaţiei lor. 
 
„Ne înţelegem şi ne respectăm. Ne iubim mult. Eu sunt norocoasă, dovadă că Dumnezeu are un plan“, a spus Pamela Anderson într-un poem publicat în The Hollywood Reporter. 
 

Jon Peters şi Pamela Anderson au fost căsătoriţi fiecare de patru ori

Vedeta din „Baywatch“ a fost csăsătorită în trecut cu Tommy Lee, Kid Rock şi Rick Salomon. Ea a locuit recent în Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami.
 
Jon Peters şi-a început cariera în anii '70 în calitate de stilist al actriţei Barbra Streisand, înainte de a fi producătorul mai multor succese ale ei, printre care albumul „ButterFly“ şi filmul „A Star is Born“. Producător a peste 100 de filme, printre care „Dispărutul“, de Costa-Gavras, „Flashdance“, „Culoarea purpurie“ sau „Batman“ şi „Wild Wild West“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: