Donna D’Errico arată la 51 de ani ca la 20. Care este secretul actriţei din serialul „Baywatch”

Donna D’Errico arată la 51 de ani ca la 20. Care este secretul actriţei din serialul „Baywatch”

Donna D’Errico este una dintre puţinele actriţe care reuşeşte să arate la fel, dacă nu mai bine, la 30 de ani de când apărea în celebrul serial „Baywatch”. Donna Marco are 51 de ani astăzi, dar pare de 20 de ani, după cum se poate vedea şi din fotografii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Donna D’Errico are gene bune, dar a ajutat natura şi cu câteva intervenţii chirurgicale. Actriţa nu a încercat să ascundă asta, aşa că în 2017 chiar a realizat un documentar în care a dezvăluit că a trecut prin patru proceduri într-o singură zi. Donna şi-a aranjat braţele, şi-a făcut lipoaspiraţie şi fund de braziliancă, totul pentru a arăta ca în popularul serial, când se avânta în mare în celebrul costum de baie de culoare roşie.

„M-am dus să-l văd pe doctorul Obeng pentru că aveam un exces de piele pe braţe, asta pentru că în decursul timpului am pierdut şi câştigat kilograme. De asemenea, nici abdomenul nu era lucrat, pentru că am avut doi copii ", a spus ea în filmuleţ. 

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: