Angelina Jolie şi Brad Pitt i-au făcut o vizită lui Obama

Angelina Jolie şi Brad Pitt i-au făcut o vizită lui Obama

Brad Pitt şi Angelina Jolie

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au întâlnit cu preşedintele american Barack Obama, miercuri seară, în Biroul Oval de la Casa Albă, potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa Albă a confirmat vizita celor două vedete de la Hollywood. Angelina Jolie şi Brad Pitt se află la Washington pentru a asista la premiera debutului regizoral al actriţei, lungmetrajul „In The Land Of Blood And Honey", despre crimele de război din Bosnia.

Pelicula a fost proiectată la Muzeul Holocaustului din capitala americană. Cei doi actori au trecut pe la Casa Albă şi au discutat cu preşedintele Obama despre acţiunile care trebuie iniţiate pentru a preveni comiterea de atrocităţi în masă şi pentru a combate violenţa sexuală împotriva femeilor.

Preşedintele Obama s-a mai întâlnit cu Brad Pitt, în 2009, pentru a discuta despre reconstrucţia oraşului New Orleans, afectat de uraganul Katrina. Din 2001, Angelina Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (United Nations High Commissioner for Refugees/ UNHCR) şi a vizitat în această calitate zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan.

Jolie şi Pitt susţin şi numeroase alte proiecte umanitare, ei donând sume importante de bani pentru ajutorarea victimelor seismului din Haiti, din 2010, pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan şi pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările