Actorul Johnny Depp a declarat la proces că acuzaţiile de violenţă conjugală au făcut din el „un Quasimodo“

Actorul Johnny Depp a declarat la proces că acuzaţiile de violenţă conjugală au făcut din el „un Quasimodo“

Johnny Depp FOTO latimes.com

Actorul Johnny Depp a declarat, vineri, 10 iulie, în faţa justiţiei britanice că acuzaţiile potrivit cărora a fost un soţ violent pe când era căsătorit cu Amber Heard l-au transformat din „Cenuşăreasă în Quasimodo“.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Eroul din saga „Piraţii din Caraibe“ a dat în judecată, la Înalta Curte de la Londra, tabloidul „The Sun“, scrie AFP, şi societatea editoare NGN, care au publicat un articol apărut în aprilie 2018 în care era dovedit că şi-a lovit fosta soţie. 

Actorul în vârstă de 57 de ani afirmă că Amber Heard, 34 de ani, a construit împotriva lui un dosar în timpul căsătoriei lor de doi ani, încheiată cu un divorţ în 2017, cu scopul de a avansa în carieră pe cheltuiala lui.  

„Din Cenuşăreasă, am devenit Quasimodo în 0,6 secunde, fără a avea ceva de spus“, a declarat el vineri, în a patra zi de proces, făcând referire la personajul cu cocoaşă din romanul „Notre-Dame de Paris“, de Victor Hugo. 

Joi, Johnny Depp l-a asigurat pe avocatul NGN, care-l interoga, că excesele sale i-au slăbit dependenţa de droguri până în punctul în care nu a mai fost capabil să-şi lovească fosta soţie aşa cum afirmă ea. 

Sistematic, el a respins acuzaţiile de violenţe invocate de avocatul Sash Wass, care a încercat să-l prezinte drept o persoană egocentrică şi deconectată de realitate. El afirmă că Amber Heard, şi ea consumatoare de droguri şi alcool, căuta confruntarea într-o manieră cronică. 

O dispută a izbucnit în seara în care partenera lui a împlinit 30 de ani, în aprilie 2016, la Los Angeles, la care Depp a sosit cu întârziere după ce a primit veşti proaste despre starea finanţelor sale. Johnny Depp a povestit că s-a culcat pentru „a evita o nouă confruntare cu doamna Heard despre ceva ce nu a mers aşa cum şi-a dorit“. 

La procesul care va dura trei săptămâni sunt aşteptate să depună mărturie Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Depp, şi actriţa Winona Ryder.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: