Evenimentele sunt susţinute de Dr. Mark Griffiths, English Language Academic Consultant la Trinity College London. Workshop-urile au ca rol expunerea avantajelor examenelor de limba engleză GESE pentru elevii din România, cât şi definirea activităţii pe care European Examinations Centre o va avea, de acum înainte, în acest sector.

„Adăugăm un nou examen în portofoliu, adresat celor mai tineri dintre elevi şi adaptat nevoilor acestora. Ne bucură implicarea invitatului internaţional în demersul nostru, pentru că inaugurează un parteneriat educaţional care avem convingerea ca va propulsa atractivitatea studiului şi certificării nivelului lingvistic, în rândul copiilor. Vom încerca să popularizăm un concept informativ şi să creăm o platformă de conectare a mediului pedagogic, la examenele în limba engleză ale Trinity College London în România“, a explicat Cătălin Bădănău, Manager EEC.

Cadrele didactice care iau parte la workshop-uri, vor afla atât despre obiectivele şi formatul unic de comunicare Trinity, cât şi despre exerciţiile interactive, exemplele, aplicaţiile şi activităţile pe care, ulterior, le vor putea transpune în clasă, cu proprii elevi. 

Dr. Mark Griffiths este unul dintre speakerii de top în conferinţele internaţionale axate pe studiul şi evaluarea limbii engleze. Profesor, lingvist şi trainer, cu 25 de ani de experienţă în testarea şi predarea limbii engleze, Dr. Mark Griffiths se află în România pentru promovarea examenelor GESE.

Dr. Mark Griffiths a lucrat cu profesori din peste 20 de ţări şi are o abordare pragmatică şi inovatoare.

Trinity College London oferă examene de limba engleză în România, încă din 2006.

Sistemul GESE (Graded Examinations in Spoken English) propune o testare a competenţelor lingvistice, pentru copiii de la 4 ani şi elevii din învăţământul primar.

Evaluarea elevilor, în GESE, se face doar de către vorbitori nativi de limba engleză.

European Examinations Centre (EEC) este o instituţie autorizată de Cambridge English Language Assessement, CaMLA şi ÖSD şi - de acum - de către Trinity College London - să furnizeze în Romania, examenele de certificare a cunoştinţelor lingvistice pentru limba engleză şi limba germană.

EEC a devenit, în cei peste şapte ani de existenţă, un standard de referinţă în România pentru organizarea examenelor lingvistice internaţionale.

Mai multe detalii pe: eecentre.ro/eec