FOTO IKEA a deschis luni cel de-al doilea magazin din România. Cum se poate ajunge

FOTO IKEA a deschis luni cel de-al doilea magazin din România. Cum se poate ajunge

Magazinul IKEA Pallady

Retailerul suedez de mobilă IKEA a deschis luni, 24 iunie, la ora 10.00, IKEA Pallady, cel de-al doilea magazin din România şi cel mai mare din Sud-Estul Europei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschiderea a fost marcată simbolic prin plantarea unui copac la care au participat Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe, Vladislav Lalic, Property şi Expansion Manager al IKEA South East Europe şi Cas Lachaert, Store Manager al IKEA Pallady. Alături de reprezentanţii IKEA, la ceremonie  s-au aflat Anneli Lindahl Kenny – Ambasadorul Suediei în România, Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Robert Negoiţă – primarul sectorului 3. 
 
Suntem bucuroşi să continuăm călătoria noastră în România şi să deschidem Pallady, cel mai mare magazin al nostru din Sud Estul Europei şi cel de-al doilea din Bucureşti! Deschizând acest magazin răspundem numărului tot mai mare de clienţi din România – numai în ultimul an IKEA a înregistrat o creştere de 11%, care face din această ţară una dintre cele mai performante pieţe IKEA din lume!”, a spus Sara Del Fabbro, CEO al IKEA South East Europe. 
 
Magazinul de 37.000 de metri pătraţi va pune la dispoziţia clienţilor aproape 10.000 de produse IKEA. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale şi 58 de camere pline de idei şi inspiraţie realizate pe baza cunoştinţelor despre casele românilor. Pe lângă un loc de joacă supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va găzdui, de asemenea, restaurantul IKEA deja celebru care serveşte atât specialităţi suedeze, precum şi preparate româneşti. Clienţii vor avea la dispoziţie 1.300 de locuri de parcare – parte dintre acestea în subteran, dar şi patru staţii de încărcare pentru maşinile electrice. 
 
În plus faţă de cele peste 500 de locuri de muncă din domeniul construcţiilor care au fost create în timpul construcţiei magazinului Pallady, IKEA a angajat aproximativ 600 de angajaţi odată cu deschiderea noului magazin. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 90 de milioane de euro. 
 
Magazinul Ikea din Băneasa, primul şi singurul din România, până la deschiderea celui din Pallady, a fost inaugurat pe 21 martie 2007.
 
Cum se ajunge la IKEA Pallady
 
IKEA Pallady este deschis în fiecare zi de la 10.00 la 22.00, în timp ce restaurantul este deschis de la 9.00 la 21.00. 
 
Cei care vor să ajungă la IKEA Pallady au la dispoziţie următoarele modalităţi, potrivit italo.ro:
 
Metrou
 
Magistrala M3 Preciziei – Anghel Saligny, magazinul IKEA fiind situat la capătul estic al liniei (Anghel Saligny)
M3 poate fi accesată din celelalte magistrale în staţiile Eroilor, Unirii sau Dristor.
 
Autobuz
 
În apropiere există şi staţii de autobuz (staţia Granitul) pentru linia 246 din zona Cora Pantelimon, Şos. Gării Căţelu.
 
Tramvai
 
Fiind situat vizavi de depoul Titan, magazinul IKEA are acces la liniile de tramvai nr. 19, 27, 40.
 
Autoturism
 
Din centrul Bucureştiului se va ajunge folosind bulevardele Camil Ressu şi Theodor Pallady.
 
Cei care vin din zona de Nord-Est pot folosi şi varianta Şoseaua Gării Căţelu, Drumul între Tarlale.
 
Pentru acces din zona de Sud este recomandat Splaiul Unirii, Şoseaua de centură, Str. Libertăţii (comuna Căţelu), Bd. Theodor Pallady.
 
Vizitatorii din judetele estice au acces facil din autostrada A2 direct în Bd. Theodor Pallady.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: