Cum lucrează băncile și supermarketurile pe 30 noiembrie și 1 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băncile și supermarketurile și-au anunțat deja programul de lucru pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie (Sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României).

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Astfel, magazine precum Lidl, Kaufland, Carrefour, Kaufland, Profi, Billa, Auchan sau Cora vor fi deschise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. De asemenea, deschise vor fi și mall-urile. Era de așteptat, întrucât, persoanele din mediul urban vor da năvală, cu siguranță, în marile centre comerciale, în zilele libere.

Oficiile poștale sunt închise

Oficiile poștale, însă, vor fi închise de pe 30 noiembrie, urmând să își reia programul pe 5 decembrie.

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie vor fi închise și băncile comerciale. Sucursalele bancare vor fi deschise din data de 2 decembrie.

Evident, bancomatele, serviciile de online banking și POS-urile băncilor vor funcționa și, totodată, vor exista și anumite sucursale, cu program special, deschise în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Tocmai de aceea, în funcție de banca vizată, ideal ar fi să consultați lista sediilor și programul aferent, de pa pagina web a respectivei companii.

Cei care vor întâmpina probleme legate de serviciile bancare sau carduri vor avea la dispoziție sprijinul operatorilor din call-center-uri.

De altfel, în funcție de programul stabilit de fiecare dintre dumneavoastră, ideal ar fi să documentați toate detaliile dorite în zilele libere, tocmai pentru a nu avea surprize neplăcute. Internetul rămâne cea mai bună resursă. Și dacă plănuiți o deplasare, există posibilitatea de a verifica cele mai bune ore de plecat la drum, în anumite zile, pentru a evita aglomerația.

Magazinele Enel din municipiul Bucureşti și din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise miercuri, 30 noiembrie, joi, 1 decembrie, zile libere legale, respectiv vineri, 2 decembrie. Serviciul de call center va fi disponibil în intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie numai pentru informații în sistem automat precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 9 la ora 17 în municipiul Bucureşti şi de la ora 8 la ora 16 în judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite