ProFM devine Mujday FM

Vedetele Playboy, impreuna cu Cristi Tabara, vor juriza in direct un original concurs gastronomic

Organizarea unui eveniment special in ziua in care se sarbatoreste Sf. Andrei a devenit deja un obicei la ProFM. In traditia populara exista obiceiul ca in ziua Sf. Andrei sa fie agatate de colturile caselor funii de usturoi pentru a fi alungate spiritele rele. Cum Echipa ProFM nu putea sa stea "cu mainile in san", a hotarat sa le goneasca si pe cele care s-ar putea gasi in incinta radioului, dedicand intreaga zi usturoiului. In primul rand, in ziua respectiva radioul va primi o denumire speciala, Mujday FM, nume care in mod evident se trage din romanescul mujdei, si cum mujdeiul se face din usturoi, hop o prima palma data spiritelor rele. A doua masura si, probabil, cea mai eficienta, va fi aducerea usturoiului in cantitati cat mai mari in Studiouri. Si cum toata lumea este multumita atunci cand se imbina utilul cu placutul, proefemistii s-au gandit ca usturoiul sa vina sub forma de componenta de baza a unor preparate culinare. Concret, restaurantele bucurestene au fost invitate sa participe la un original concurs gastronomic dotat cu premii substantiale in minute de publicitate. De asemenea, ocupantii primelor 3 locuri vor primi trofeul "Catelul de Usturoi" realizat din aur (locul I), argint (locul II) si din bronz (locul III). Restaurantele vor trebui sa aduca la sediul ProFM preparate culinare care au la baza, pe cine altcineva decat atat de necesara aliacee, usturoiul. Mancarurile vor fi degustate de catre un juriu condus de Cristi Tabara din care mai fac parte vedetele Playboy Gina Pistol, Cosmina Pasarin (care se mai numeste si Andreea), Florentina Marin si Nicoleta Luciu. Prezentarea produselor si jurizarea live vor avea loc in timpul unei editii speciale de "13-14 prelungit cu usturoi de mirosit", realizata de Andrei Gheorghe si Nono Semen, la ora 17,00 ascultatorii urmand sa afle cine sunt cei mai priceputi bucatari intr-ale usturoiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: