VIDEO Lansarea cărţii „Rusia 2018, de la Petru cel Mare la… Deschamps“

VIDEO Lansarea
cărţii „Rusia
2018, de la Petru cel Mare la… Deschamps“

Pe data de 13 decembrie 2019, în incinta Hotelului Athénée Palace Hilton a avut loc lansarea cărţii „Rusia 2018, de la Petru cel Mare la… Deschamps“, scrisă de avocatul Marian Nazat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a face lansarea şi mai interesantă, autorul a ţinut să prezinte şi culegerea de idei "Prizonier în câmpul tactic", ieşită pe piaţă în vara acestui an. Ambele cărţi sunt publicate la prestigioasa editură RAO.

Marian Nazat, cunoscut atât pentru activitatea sa juridică, cât şi pentru cea scriitoricească, a vorbit publicului adunat în număr mare despre motivaţia din spatele cărţilor sale şi de ce a ales tocmai un subiect precum acesta.

La discuţie au luat parte profesorii universitari ai autorului, fiecare împărtăşindu-şi părerile atât despre el, cât şi despre carte în sine. Marian Nazat a ţinut să-i onoreze prezentând un filmuleţ alcătuit din mai multe fotografii din tinereţe.

Printre vorbitori îi putem regăsi pe profesorii: Valeriu Stoica, Corneliu Bîrsan, Alexandru Athanasiu, dar şi pe scriitorul Ştefan Mitroi, care a ţinut să aibe un cuvânt final de spus despre Rusia 2018 a lui Marian Nazat.

Abordând teme sensibile, de data aceasta şi de natură politică, Marian Nazat reuşeşte încă o dată să stârnească emoţii publicului pe care şi l-a construit de-a lungul anilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: