„Livrez Dragoste“ la Muzeul Naţional de Artă: vânătoare de mistere şi de scrisori caligrafice

„Livrez Dragoste“ la Muzeul Naţional de Artă: vânătoare de mistere şi de scrisori caligrafice

Scrisorile care vor fi oferite ca recompensă

Sâmbătă, 4 februarie, în Galeria de Artă Europeană, între 10.00 – 16.00, MNAR în parteneriat cu Asociaţia Arta Nu Muşcă invită publicul să descopere câteva dintre cele mai îndrăgite lucrări din Muzeu într-un mod inedit. Întrebări cu răspuns nu tocmai deschis, aşternute caligrafic în scrisori realizate de Atelierul de Scrisori ”Livrez Dragoste”, aşteaptă vizitatorii să le descifreze misterul.

Sâmbătă, 4 februarie 2017, MNAR în parteneriat cu Atelierul de Scrisori / Livrez Dragoste.ro invită iubitorii de artă să participe la o vânătoare de mistere, la Muzeul Naţional de Artă al României. Traseul se va desfăşura în intervalul 10:00-18:00, în Galeria de Artă Europeană.

Pentru eveniment, se va plăti preţul de acces în Galeria de Artă Europeană.

Vizitatorii vor primi la intrarea în galerie o fişă cu toate indicaţiile necesare, iar pe parcurs vor fi întâmpinaţi cu diverse mesaje surpriză, iar la final, în loc de diplomă, vor primi o scrisoare caligrafiată cu sigiliu.

16 mistere aşteaptă să fie descoperite, operele alese fiind din zona de pictură, sculptură, grafică sau textile. Un traseu durează în jur de o oră, iar ultima intrare se va face la ora 17:00.

„Scopul acestui eveniment este de a încuraja publicul larg să meargă la muzeu şi să se familiarizeze cu  operele de artă într-un mod inedit, să îşi dezvolte spiritul ludic şi să pună preţ pe calitatea activităţilor din timpul liber.

Să înceapă joaca!“, spun organizatorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările