Stiri despre vanilie

  51 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reţetă delicioasă: îngheţată de vanilie făcută în casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă delicioasă: îngheţată de vanilie făcută în casă

  Nimeni nu ne garantează că îngheţata pe care o cumpărăm este şi sănătoasă. Când mai auzim şi că s-au făcut unele studii şi s-a descoperit că anumite sortimente de îngheţată au fost făcute din diverse elemente chimice, preferăm să trecem la treabă. Copiii vor fi primii care se vor bucura când vor gusta preparatul de casă.

 • Mere coapte cu sos de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mere coapte cu sos de vanilie

  Ai poftă de un desert simplu, dar în acelaşi timp deosebit? Încearcă aceste mere coapte cu un delicios sos de vanilie. La mesele festive, îi poţi servi pe cei dragi cu un desert care îi va impresiona cu siguranţă.

 • Prăjitură cu cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu cremă de vanilie

  Ai poftă de un desert apetisant, cu cremă de vanilie? Merită să încerci această reţetă şi să te bucuri din plin de o prăjitură pufoasă cu cremă.

 • Coroniţă cu cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coroniţă cu cremă de vanilie

  Iată un desert extraordinar şi apetisant, cu care să îţi răsfeţi invitaţii care îţi vor trece pragul în această perioadă.

 • Miniruladă cu cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miniruladă cu cremă de vanilie

  Când eşti în pană de idei pentru deserturi, încearcă o reţetă de miniruladă cu cremă de vanilie. Nu este foarte complicat, iar rezultatul va întrece orice aşteptări!

 • Brioşe cu cremă de vanilie, un desert ispititor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brioşe cu cremă de vanilie, un desert ispititor

  Cu ajutorul acestor brioşe pufoase nu ai cum să dai greş. Îi vei cuceri atât pe copii, cât şi pe adulţi, întrucât toată lumea va dori să guste acest desert delicios.

 • Choux a la creme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Choux a la creme

  Un delicios desert pentru răsfăţul tuturor. Choux a la creme se face cu doar câteva ingrediente, iar reţeta este foarte simplă. Vei vedea că acest desert te va cuceri imediat!

 • Prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie

  Cura de struguri este ideală pentru a ne menţine în formă şi a facilita vindecarea bolilor legate de excesul de aciditate. Strugurii conţin calciu, fier, sodiu, potasiu şi vitaminele A, B1, B2, B3, B6 şi C. Iată numai câteva motiove pentru a prepara această prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie.

 • Cel mai bun chec cu vanilie şi migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun chec cu vanilie şi migdale

  Am pregătit tot feluri de prăjituri în ultima vreme, dar n-am încercat cel mai bun chec cu vanilie şi migdale. Se face foarte uşor, destul de rapid şi nu ai nevoie de multe ingrediente. De fapt, sunt necesare chiar câteva. Unde mai pui că te poţi răsfăţa cu fructe proaspete şi puţină frişcă.

 • Cea mai simplă prăjitură cu cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai simplă prăjitură cu cremă de vanilie

  Aproape o oră, şi prăjitura e gata. În loc de apă, poţi folosi pentru glazură suc de lămâie proaspăt stors, iar ca aromă, esenţă de vanilie sau de rom.

 • Cea mai gustoasă plăcintă cu pere şi vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai gustoasă plăcintă cu pere şi vanilie

  După ce am preparat pentru cei dragi această prăjitură, am decis: este cea mai gustoasă plăcintă cu pere şi vanilie. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente şi nici de mult timp petrecut în bucutărie. Deci ai toate motivele să încerci această reţetă!

 • Ecleruri cu cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ecleruri cu cremă de vanilie

  Un delicios desert pentru cei mici, dar nu numai. Încearcă să pregăteşti cele mai bune ecleruri cu cremă de vanilie, cu un gust apetisant şi de care nu te vei sătura prea uşor.

 • Tort cu cremă de vanilie şi ciocolată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tort cu cremă de vanilie şi ciocolată

  Acest tort cu cremă de vanilie şi ciocolată poate fi oricând îmbogăţi cu gustul unor fructe de pădure adăugate în cremă. Dacă nu, şi această reţetă, fără fructe este excelentă, şi poate fi pregătit oricând, nu numai la ocazii speciale, mai ales că este şi foarte răcoros.

 • Cea mai bună prăjitură cu pepene şi migdale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună prăjitură cu pepene şi migdale

  Poate că nu aţi mai preparat vreodată o astfel de prăjitură, cu această combinaţie de pepene şi migdale. Dacă veţi încerca reţeta noastră, veţi descoperi una dintre cele mai bune prăjituri de sezon: prăjitură cu pepene şi migdale.

 • Şarlotă de zmeură şi vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şarlotă de zmeură şi vanilie

  Fructe dulci-acrişoare care invadează pieţele în fiecare vară, zmeura este deliciul fiecărei prăjitură a căror regină este. De data aceasta, am pregătit o şarlotă de zmeură şi vanilie, pe care o poţi pregăti în numai jumătate de oră.

 • Prăjitură cu ciocolată şi budincă de vanilie. Reţetă fără coacere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu ciocolată şi budincă de vanilie. Reţetă fără coacere

  Îmi place să fac mâncare, mai ales pentru cei dragi, dar, recunosc, atunci când vine vorba de deserturi, deja totul mi se pare o adevărată aventură, o piatră de încercare. Nu este însă şi cazul acestei reţete fără coacere de prăjitură cu ciocolată şi budincă de vanilie, pe care o poţi prepara numaidecât.

 • Reţetă de sezon: Îngheţată de zmeură şi vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă de sezon: Îngheţată de zmeură şi vanilie

  Îngheţatele delicioase preparate în casă sunt cele mai apreciate vara. încearcă şi tu această reţetă de îngheţată de zmeură şi vanilie pentru un gust desăvârşit şi o aromă ademenitoare.

 • Cea mai simplă reţetă de ruladă cu zmeură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai simplă reţetă de ruladă cu zmeură

  Se întâmplă de multe ori să ni se facă poftă de ceva dulce. Ba mai mult, ni se face poftă de un anumit preparat, o anumită prăjitură sau o anumită umplutură. De data aceasta ni s-a făcut poftă de cea mai simplă reţetă de ruladă cu zmeură, o reţetă care se poate prepara în maximum o oră şi în care vei folosi fructe de sezon.

 • Cea mai bună îngheţată de vanilie cu sos de ciocolată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai bună îngheţată de vanilie cu sos de ciocolată

  Ce poate fi mai bun pe o căldură înăbuşitoare decât o îngheţată de vanilie cu sos de ciocolată? Am pregătit pentru voi o reţetă cu adevărat apetisantă şi ademenitoare, la care, aproape că îţi este imposbili să renunţi. Ba mai mult, ai mai mânca încă o porţie, şi încă una şi încă una…

 • Prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie

  Zmeura este un fruct care conţine puternici antioxidanţi şi agenţi antiinflamatori. Este un fruct dulce-acrişor, potrivit în multe deserturi. De data aceasta am încercat o prăjitură rece cu zmeură şi cremă de vanilie pe care o poţi savura împreună cu cei dragi în zilele toride ale verii.

 • Tartă cu vanilie şi vişine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tartă cu vanilie şi vişine

  Ştiai că vişinele îţi oferă o cantitate mare de vitamina C? Substanţa este esenţială pentru un sistem imunitar puternic şi joacă un rol important în sinteza colagenului, precum şi în vindecarea rănilor.

Modifică Setările