Stiri despre ultrasi

  73 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stadionul România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stadionul România

  Citesc cu oarecare amuzament că un deputat PNL s-s apucat de greva foamei pentru că i se pare că PSD-ul dă prea multe privilegii comunităţii maghiare. Nu sunt uimit de simplul fapt (liberalismul românesc a fost mai mereu mai degrabă românesc decît liberal), dar sunt totuşi bulversat că asta se întîmplă în 2017. Oare bunul nostru deputat nu s-a uitat pe calendar?

 • De ce n-a fost
înăbuşită diversiunea ultraşilor la protestele de la Guvern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce n-a fost înăbuşită diversiunea ultraşilor la protestele de la Guvern

  Deturnarea protestelor la adresa Guvernului, în lupte de stradă cu jandarmii, ar fi putut fi evitate. SRI a precizat că a trimis informări la toţi factorii de răspundere, dar nu ar fi fost luat în serios. Însă ministrul de Interne Carmen Dan a afirmat că nu a fost avertizată. Ea este contrazisă de procurorul general şi de preşedintele României.

 • Cu mânie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu mânie

  Cel mai mare protest paşnic din ultimii 25 de ani a fost împrăştiat de ultraşi. Este o încercare evidentă de a deturna ţinta protestelor, de a intimida demonstranţii şi de a rupe rândurile Pieţei.

 • UEFA a amendat Ungaria cu 65.000 de euro după incidentele de la Euro 2016
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UEFA a amendat Ungaria cu 65.000 de euro după incidentele de la Euro 2016

  Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, marţi, amendarea Federaţiei Ungare de Fotbal cu 65.000 de euro, după incidentele create de suporteri la partida cu reprezentativa Islandei, din etapa a doua a Grupei F de la Campionatul European din Franţa.

 • De ce fac huliganii maghiari scandal când vin în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce fac huliganii maghiari scandal când vin în România

  A devenit o tradiţie nefericită ca la meciurile România-Ungaria, ultraşii din Ungaria să transforme Bucureştiul într-o arenă de luptă. De ce se întâmplă acest lucru? În primul rând pentru că li se permite. Pentru că au învăţat că statul român e slab şi că în România poţi face orice pentru că oricum maghiarii sunt cei discriminaţi, iar penalizările vor lovi în partea română, cum s-a întâmplat şi anul trecut cu ajutorul UDMR.

 • Italia vrea înăsprirea legislaţiei privind suporterii violenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia vrea înăsprirea legislaţiei privind suporterii violenţi

  Ministrul italian de Interne, Angelino Alfano, vrea să extindă perioada interdicţiei accesului suporterilor violenţi la meciurile de fotbal după ce o persoană a fost rănită grav, sâmbătă, în urma unui schimb de focuri înainte de finala Cupei Italiei la fotbal, meci disputat între Fiorentina şi Napoli.

 • Cătălin Hîldan, comemorat de suporterii săi. Fostul dinamovist ar fi împlinit luni 38 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cătălin Hîldan, comemorat de suporterii săi. Fostul dinamovist ar fi împlinit luni 38 de ani

  Cătălin Hîldan, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din rândul suporterilor dinamovişti, ar fi împlinit luni 38 de ani. În memoria celui supranumit „unicul căpitan“, câţiva dintre susţinătorii alb-roşilor l-au comemorat pe fostul dinamovist. Astfel, mai mulţi suporteri dinamovişti au mers la mormântul lui Cătălin Hîldan şi au aprins lumânări în memoria celui care a decedat pe terenul de fotbal, în 2000.

 • Trianonada, horthycultura şi civilizaţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trianonada, horthycultura şi civilizaţia

  Roşia Montană şi tragedia unui copil sfâşiat de maidanezi au scos lumea în stradă. Ce a  băgat-o la loc a fost invazia hoardelor de barbari maghiari. Din 6 septembrie. Scursuri. Gunoaie. Valuri de scârnă. De parcă s-a spart vidanja naţională a vecinilor. A deversat o Dunăre paralelă, ca un canal de dejecţii. Europeni. Halal! Mostră de civilizaţie şi horthycultură a fost această trianonadă.