Victor Piţurcă are susţinerea necondiţionată a ultraşilor olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galeria Craiovei a anunţat că va fi prezentă în număr mare la meciul de diseară cu Rapid, pentru a-şi susţine favoriţii.

Înfrângerea de la Târgu-Jiu (1-3) nu i-a descumpănit pe ultraşii olteni, care au scandat numele echipei chiar şi atunci când Pandurii conducea cu 3-0.

Nu ne-am schimbat atitudinea, în ciuda ultimului eşec. Nu suntem Steaua sau Dinamo să sărim la antrenori şi jucători la prima înfrângere. Vom continua să susţinem necondiţionat echipa. Aveam nevoie de cineva de încredere la echipă, pentru că am răbdat atâţia ani, iar acesta nu poate fi decât Piţurcă“, susţin liderii galeriei oltene, care le cer jucătorilor o altă atitudine.

„Cred că au văzut şi ei că sunt susţinuţi şi îşi vor schimba atitudinea“, spun ultraşii, care nu s-au legat nici măcar de Dorel Stoica, revenit de la Steaua.

În schimb, Dorel şi-a făcut mea culpa după jocul de la Târgu-Jiu. „Nu sunt mulţumit de mine, am jucat foarte prost. Să nu poţi să dai o pasă de doi metri… Sper ca la meciul cu Rapid să joc foarte bine“, a spus Stoica.

Nu ne aşteptam la o asemenea înfrângere cu Pandurii. Le mulţumim suporterilor pentru susţinere şi sper să le facem cadou o victorie cu Rapid“, a afirmat şi căpitanul Andrei Prepeliţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite