Ultrașii lui Dinamo și Steaua s-au bătut și-n curtea bisericii. Sancțiuni dure din partea Jandarmeriei

0
Publicat:

Ultima etapă din sezonul regulat al Superligii a adus cu sine nu numai dramatism în teren, ci și bătăi între suporteri. Ultrașii lui Dinamo s-au bătut cu cei ai Stelei, pe parcursul partidei, ultimii veniți să încurajeze formația ardeleană, fiind înfrățiți cu galeria acestora.

Fanii și jandarmii au avut meciul lor pe Arena Arcul de Triumf. Foto gsp.ro
Fanii și jandarmii au avut meciul lor pe Arena Arcul de Triumf. Foto gsp.ro

Au fost bătăi ca-n filme, desfășurate chiar și în curtea Mănăstirii Cașin din Capitală, petarde, ploaie de pietre, nori de gaze lacrimogene și groază semănată pe străzile din jurul Arenei Arcul de Triumf, în momentul în care fanii CSA Steaua au fost preluați de oamenii de ordine pentru a fi conduși în stadion. Jandarmeria București a anunțat că a aplicat amenzi drastice după incidentele de la meciul Dinamo - UTA 1-0, care s-au desfășurat pe parcursul unei ore întregi.

Au fost 15 amenzi pentru fani în valoare de 85.500 de lei, în timp ce clubul Dinamo a primit și el o sancțiune importantă: 60.000 de lei. Și firma de pază e bună de plată, fiind amendată cu 21.000 de lei. Reprezentanții forțelor de ordine au anunțat vor urma și alte sancțiuni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite