UPDATE FOTO Ultraşii de la Rapid au venit la Constanţa să bată. Înainte de meci, au mers pe malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a lua loc în tribune, suporterii echipei Rapid au mers la malul mării, pe faleza Cazinoului. Flancaţi de jandarmi, ultraşii au făcut un tur, după care s-au îndreptat spre stadion.

UPDATE Farul Constanţa - Rapid Bucureşti, scor final 0 - 2.

Galeria rapidistă care a sosit în oraşul Constanţa a pus pe jar forţele de ordine. Jandarmii i-au însoţit pe fani în plimbarea lor pe faleza Constanţe.

Rapidiştii au agitat steaguri şi au fluturat fularele alb - vişinii pe care le purtau la gât. Întrebaţi care va fi scorul meciului, ei au răspuns: „5 – 1 pentru Rapid!“. Alţii s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt fotografiaţi. „Ajunge cu atâtea poze!“, a spus un rapidist. Un altul a spus: „Ca să ştie de unde să te ia“.

Un constănţean, declarat rapidist convins, spune că e rapidist până la moarte. Drept dovadă, a însoţit galeria rapidistă în drumul spre stadion.

Îmbrăcaţi sumar, mulţi în pantaloni scurţi, ei au mărturisit că ar fi vrut să stea mai mult pe plajă înainte de meci.

Cei care au venit cu propriile maşini au mai zăbovit pe faleză şi au schimbat câteva vorbe cu bătrânul care cântă la acordeon, sperând să primească ceva bănuţi d ela trecători. Cam puţini în aceste zile, întrucât vremea este nefaborabilă.  

Sâmbătă, 22 martie, Farul Constanţa întâlneşte echipa  Rapid Bucureşti, începând cu ora 16.00.
Sorin Mihăilescu, liderul Galeriei, a făcut apel pe Facebook şi cere ca toţi suporterii echipei de pe litoral vă vină la meci: „Trebuie să arătăm întregii ţări că Farul este iubită şi că galeria Farului rămâne una din cele mai puternice din ţară! Pariul meu este să umplem peluza. Mă ajutaţi?“, spune Mihăilescu.

Costul unui bilet la peluză este 5 lei. FC Farul se află pe locul 8 în Liga a II-a.
 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite