Mihai Stoica îi ia la mișto pe ultrașii români care s-au bătut între ei. „Erau supărați pe steagul Andorrei Mari”

0
Publicat:

România a bifat o victorie logică în partida cu Andorra, însă succesul a fost umbrit de prestația slabă a ”tricolorilor”, dar mai ales de scenele reprobabile din tribune, unde o parte din suporteri s-a dat în spectacol în mod negativ.

Membrii grupării de suporteri se declară susținători independenți ai României. Foto facebook
Membrii grupării de suporteri se declară susținători independenți ai României. Foto facebook

Fanii români s-au bătut între ei în tribune, au scandat lozinci xenofobe și au introdus materiale pirotehnice pe stadion, lucruri care ar putea avea repercusiuni asupra următoarelor meciuri ale naționalei în preliminariile Euro 2024. Deocamdată, Printre cei implicați s-a numărat și Andrei Preda, zis „Gogoașă”, liderul Peluzei Sud 1997, care susține FCU Craiova.

Mihai Stoica Oficialul roș-albaștrilor i-a ironizat pe ultrașii români din gruparea „Uniți sub tricolor”, făcând trimitere la scandalul iscat de decizia Ungariei de a afișa la meciuri steagul Ungariei Mari.

Am înțeles că cei din Andorra au vrut să scoată steagul Andorrei mari. De aici a pornit totul”, a spus, ironic, Mihai Stoica, la OrangeSport.

Mai bine s-ar numi ”Divizați sub tricolor”

Mai serios a fost Florin Răducioiu, care a declarat la PrimaSport că trebuie luate măsuri foarte dure împotriva acestora. ”Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin... O rușine!

Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți!”

“Uniţi sub tricolor” se declară un grup ultras care susţine în mod independent echipa naţională a României.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite