Stiri despre torje

  135 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Torje n-a prins nici banca de rezerve la meciul Udinese - Catania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje n-a prins nici banca de rezerve la meciul Udinese - Catania

  Internaţionalul român Gabi Torje a urmărit din tribune meciul câştigat de echipa sa, Udinese, 2-1 pe teren propriu cu Catania. Fostul dinamovist fusese convocat în lotul de 23 de jucători, însă antrenorul Guidolin nu l-a inclus şi pe foaia de joc.

 • Gabi Torje a rămas fără gol marcat pentru Udinese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gabi Torje a rămas fără gol marcat pentru Udinese

  Fostul dinamovist Gabi Torje a jucat 25 de minute în meciul pe care Udinese l-a pierdut la Parma, scor 0-2, în etapa a 12-a a campionatului Italiei. Românul a rămas astfel în continuare fără gol marcat de la transferul în Serie A.

 • Va reuşi Torje mai mult ca Zicu în Italia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Va reuşi Torje mai mult ca Zicu în Italia?

  Transferat la începutul sezonului în Italia, Torje a devenit extrem de rapid un punct de interes pentru presa din Italia. Îi este urmarită îndeaproape fiecare prestaţie, fiecare pasă şi fiecare mişcare în teren.

 • Torje, dorit de Valencia şi FC Sevilla
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje, dorit de Valencia şi FC Sevilla

  Fotbalistul echipei Udinese, Gabriel Torje, în vârstă de 21 de ani, se află în atenţia cluburilor spaniole Valencia şi FC Sevilla, informează postul Cadena Ser, citat de presa din Spania.

 • Torje: „Am avut neşansă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje: „Am avut neşansă“

  Micuţul mijlocaş al naţionalei era extrem de abătut la finalul partidei cu Belarus. Torje a recunoscut jocul slab din apărare, dar a invocat şi neşansa în obţinerea celor trei puncte.

 • Vezi cu ce maşină va umbla Torje!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vezi cu ce maşină va umbla Torje!

  Mijlocaşul care a semnat cu Udinese, formaţie sponsorizată de reprezentanţa din Italia a uzinelor Dacia, a primit automat un Sandero, model din gama automobilelor produse în România.

 • Torje vrea salariu de 1,2 milioane de euro în Rusia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje vrea salariu de 1,2 milioane de euro în Rusia!

  Impresarul lui Torje, Cristi Opria, spune că are mai multe ofertepentru mijocaşul dinamovist şi intenţionează să găsească în Rusia o echipă care să îi achite clientului său un salariu de 1,2 milioane de euro.

 • Torje:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje: "Nu am făcut România de ruşine"

  Mijlocaşul Gabriel Torje este mulţumit de felul în care a evoluat echipa naţională a României în meciul amical pierdut în faţa Braziliei, cu scorul de 0-1.

 • „Câinii“ sapă după titlu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Câinii“ sapă după titlu

  Roş-albii se află la doar şase puncte în spatele liderului, iar jucătorii au început să spere că pot deveni campioni, în timp ce Andone s-ar mulţumi şi cu podiumul. Ceea ce părea un sezon dezastruos pentru roş-albi tinde să se transforme într-unul perfect: sunt ca şi calificaţi în finala Cupei şi au şanse şi la campionat.

 • Torje, Bakaj şi Kone sunt incerţi pentru derbiul cu Steaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje, Bakaj şi Kone sunt incerţi pentru derbiul cu Steaua

  Ioan Andone a primit veşti nu tocmai bune de la staff-ul medical, dezvăluie Prosport. Kone, Bakaj si Gabi Torje sunt incerţi pentru derbiul cu Steaua, programat luni, 25 aprilie, de la 20.30. Primul resimte dureri la umăr după meciul cu Gloria Bistriţa, din semifinalele Cupei României.

 • Împrăştiaţi prin toată lumea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Împrăştiaţi prin toată lumea

  Andone îşi face griji în privinţa lotului pentru meciul cu Universitatea Cluj de la începutul lui aprilie: are şase jucători convocaţi la cinci echipe naţionale şi aceştia vor reveni sub comanda sa cu doar câteva zile înaintea partidei cu „studenţii”.

 • Torje: ”Mergem în Bosnia să câștigăm”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje: ”Mergem în Bosnia să câștigăm”

  Dinamovistul Gabriel Torje a declarat aseară, după victoria cu Târgu Mureș, scor 4-1, că se bucură pentru golurile marcate și se gândește la o victorie în meciul cu Bosnia, pe care naționala României îl va juca în deplasare la 27 martie.

 • Torje, 5.000 de dolari la fiecare convocare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje, 5.000 de dolari la fiecare convocare

  Conform unei clauze prevăzute în contractul fotbalistului, Dinamo îşi răsplăteşte mijlocaşul pentru fiecare selecţie pe care acesta o bifează la prima reprezentativă. Pentru Gabi Torje, orice convocare la echipa naţională îi aduce nu doar o satisfacţie sportivă, ci şi un avantaj financiar.

 • Torje învaţă germana cu dicţionare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Torje învaţă germana cu dicţionare

  Mijlocaşul s-a pus cu burta pe carte după ce impresarul său l-a asigurat că va evolua, cel mai târziu din vară, la una dintre echipele de top din Bundesliga. Gabi Torje nu lasă nimic la voia întâmplării. Fotbalistul de 21 de ani se pregăteşte temeinic pentru viitoarea experienţă din campionatul Germaniei.

Modifică Setările