A ieşit soarele şi pe strada lui Torje: mesaj cu efect de energizant pentru fotbalistul care nu era dorit de nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Torje
Gabi Torje

Ajuns la Udinese de la Dinamo, fotbalistul de 23 de ani a fost trimis la Granada, în Spania, după numai un sezon în Serie A. Revenit în Italia, internaţionalul român părea că va fi retrimis la echipa care abia a scăpat de la retrogradare în La Liga. Acum însă, Torje zâmbeşte din nou.

Cristi Opria, impresarul lui Gabi Torje, povestea acum zece zile, cum fotbalistul nu ştie unde va evolua în noul sezon. Nu era dorit nici la Udinese, şi nici n-avea vreo ofertă concretă de transfer. Această situaţie nu l-a descurajat însă pe „Piticul atomic“. Acesta a dat totul la primele antrenamente de după reunirea lotului, în speranţa că îl va convinge pe antrenorul Francesco Guidolin că poate face faţă la Udinese.

Tehnicianul italian a remarcat atitudinea pozitivă a lui Torje, iar duminică l-a jucat într-un amical cu azerii de la FK Baku, scor 1-1, meci în care românul a fost introdus pe teren la începutul părţii secunde. La final, Guidolin l-a convocat pe Torje la o discuţie.

Ce i-a spus?

„Te-ai schimbat în bine în ultimul an, perioada la Granada a fost de bun augur. Ai cîştigat şi la capitolul forţă, ceea ce e bine“, i-a transmis Guidolin internaţionalului român, potrivit gsp.ro.

Chiar dacă acest mesaj nu înseamnă automat că Torje va fi păstrat la Udinese, discursul lui Guidolin poate fi considerat un semnal pozitiv. Mijlocaşul român e, deocamdată, un fotbalist transferabil la Udinese, club care cere opt milioane de euro în schimbul său. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite