Telex despre români: Prepeliţă, debut de vis. Torje, rezervă. Ce mai fac Petrescu şi Moldovan cu echipele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă
Andrei Prepeliţă

Mutarea din Bulgaria în Rusia a a avut un început excelent pentru Andrei Prepeliţă, un fotbalist care se remarcă mai greu din cauza jocului său.

Prepeliţă, debut de vis - Transferat de la Ludogoreţ la Rostov, Prepeliţă a fost titular la vicecampioana Rusiei şi a marcat golul victorie cu Krylya Sovetov (2-1). Prepeliţă a fost schimbat după 81 de minute, iar marţi va juca în Liga Campionilor împotriva celor de la Bayern. La Terek Grozny, Grozav a fost titular în înfrângerea cu ŢSKA Moscova (0-3), părăsind terenul la finalul primei părţi. Torje a rămas pe bancă la Terek.

Petrescu şi Moldovan, două remize - După patru remize şi trei înfrângeri în primele şapte etape, Dan Petrescu a mai redresat situaţia la Kuban Krasnodar. Echipa sa n-a mai pierdut de cinci runde (două victorii şi trei remize) şi a făcut egal, sâmbătă, cu Sokol (0-0). Kuban e pe 13 din 20 cu 13 puncte, la opt puncte de poziţia a 4-a, ultima care duce la barajul promovării în prima ligă. În eşalonul secund din Franţa, Auxerre, pregătită de Viorel Moldovan, a făcut 0-0 cu Sochaux în ultima rundă. Auxerre e pe 13 din 20 cu 6 puncte, la cinci puncte de poziţia a 3-a, care duce la barajul promovării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite