VIDEO Torje, neputincios în faţa lui Real Madrid. "Galacticii" s-au calificat în semifinalele Cupei Spaniei, iar Casillas a doborât un record greu de imaginat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Torje
Torje

Real Madrid a obţinut o victorie lejeră, fără să forţeze, scor 1-0 cu Espanyol Barcelona, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei.

Madrilenii câştigaseră şi în tur, cu acelaşi scor, drept pentru care antrenorul Carlo Ancelotti şi-a permis să folosească şi jucători care de regulă sunt rezerve. Unul dintre ei, Jesse Rodriguez, a reuşit golul victoriei în faţa echipei la care Gabriel Torje a jucat primele 45 de minute, dar a avut o evoluţie palidă şi a rămas la cabine după pauză. Victoria lui Real Madrid a generat şi câteva recorduri:

Real a ajuns la 8 meciuri oficiale consecutive fără gol primit, cea mai bună performanţă în cei 112 ani de existenţă ai formaţiei.

Carlo Ancelotti a ajuns la 20 de dueluri la rând fără înfrângere (17 victorii şi 3 egaluri), izbutind să egaleze cea mai bună perioadă din mandatul lui Jose Mourinho.

Casillas a devenit primul portar din istoria lui Real Madrid care nu a luat gol după mai mult de 11 ore (660 de minute). Goalkeeperul madrilen a depăşit recordul deţinut de Buyo, în sezonul 1994-1995

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite