Stiri despre responsabilitate

  95 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Firea: Au închis haotic şcolile şi vor să le redeschidă la fel de haotic. Este inadmisibilă fuga lui Voiculescu de responsabilitate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Firea: Au închis haotic şcolile şi vor să le redeschidă la fel de haotic. Este inadmisibilă fuga lui Voiculescu de responsabilitate!

  Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a afirmat că Guvernul Cîţu vrea să redeschidă haotic şcolile şi a precizat că nici măcar 10% dintre cele 300.000 de cadre didactice din România nu au fost vaccinate deşi ar fi trebuit să aibă prioritate, ca personal esenţial. Ea mai consideră că este inadmisibilă fuga de responsabilitate a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.

 • Educaţie financiară şi responsabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Educaţie financiară şi responsabilitate

  Este binevenit că instituţii publice şi private fac eforturi pentru că cetăţenii să dobândească cunoaştere economică şi financiară mai bună. Şi în şcoli se promovează educaţia economică şi financiară.

 • Top 3 abilităţi soft pe care le au doar bilingvii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 3 abilităţi soft pe care le au doar bilingvii

  Ştiai că persoanele bilingve sunt cu aproximativ o jumătate de secundă mai rapide decât monolingvii cu privire la executarea unor sarcini noi, conform HBR? În plus, sunt şi abilităţi soft pe care acestea le dobândesc în plus. Verifică dacă ai aceste abilităţi şi cum te pot ajuta în viaţa de zi cu zi.

 • Mergeţi la vot, oameni buni!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mergeţi la vot, oameni buni!

  Alegerile locale sunt cele mai importante. Lucrurile nu merg bine în România pentru că pe plan local sunt reţele care fură aproape orice. De la voi.

 • Avem haos general! Ce o să fie de la toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avem haos general! Ce o să fie de la toamnă

  Avem nevoie urgent de măsuri adecvate şi eficiente, care să nu mai fie combătute ci respectate, care să nu se mai bată cap în cap şi să fie contestate, care să ne scoată din haos şi incertitudine! Să avem o direcţie clară de acţiune. Vor fi în stare guvernanţii, Legislativul, Executivul şi politicienii de la butoane, autorităţile să scoată ţara din situaţia actuală? Să fie responsabili?

 • Ce ne daţi ca să votăm?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ne daţi ca să votăm?

  Luna viitoare se împlinesc 15 ani de când am vrut să trec nepăsător, cum au trecut şi alţii, pe lângă un accident pe DN1, între localitatea Băneşti şi Paralela 45, pe sensul de mers spre Ploieşti.

 • Responsabilitatea libertăţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Responsabilitatea libertăţii

  A trecut, şi Slavă Domnului că a trecut fără incidente majore, ceea ce numeam, metaforic, în comentariul publicat ieri, „prima zi de libertate”. Nu au fost luate cu asalt magazinele, cei mai mulţi dintre semenii noştri au purtat măşti, au respectat ceea ce se numeşte, cu un monstru lingvistic, „distanţa socială’’ şi, desigur, legea.

 • De Paşti, anul acesta, rămânem acasă-dincolo!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Paşti, anul acesta, rămânem acasă-dincolo!

  În viaţa unui emigrant există trei repere importante : Crăciunul, vacanţa de vară şi Paştile. Sunt momente în care iei o pauză de la viaţa de adopţie şi te întorci acasă.  Acasă este şi acolo unde te-ai stabilit. Dar acasă-acasă este în România.

 • Nevoia de luciditate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nevoia de luciditate

  Mi s-a întâmplat de câteva ori în viaţă să trăiesc momente în care ţara s-a aflat în situaţia de a trece prin evenimente de o asemenea gravitate încât s-a impus adoptarea unor măsuri excepţionale.

 • Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, apel despre coronavirus. Ce le transmite cetăţenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, apel despre coronavirus. Ce le transmite cetăţenilor

  Călărăşenii sunt îndemnaţi la calm şi responsabilitate, iar autorităţile transmit că sunt pregătite pentru ca răspândirea coronavirusului să fie evitată. Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare în care îi sfătuieşte pe oameni să respecte regulile de igienă şi să se informeze din surse oficiale.

 • Psiholog, despre accidentul înfiorător de pe DN2 A: Firmele îi obligă de multe ori pe şoferii de TIR să exagereze. Mulţi conduc obosiţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Psiholog, despre accidentul înfiorător de pe DN2 A: Firmele îi obligă de multe ori pe şoferii de TIR să exagereze. Mulţi conduc obosiţi

  Psihologul Keren Rosner a precizat, pentru Mediafax, că, de multe ori, şoferii de TIR conduc obosiţi şi vor să recupereze timpul pierdut în trafic, fiind de multe ori „forţaţi” şi de patroni. Pecizările au fost făcute în contextul cumplitului  accident rutier produs sâmbătă dimineaţă în Ialomiţa şi soldat cu 10 morţi, după ce un TIR ar fi intrat pe contrasens.

 • Pe cine votăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine votăm

  Într-o astfel de situaţie, ţara s-ar goli de oameni! Aici ar mai rămâne doar mafioţii şi cetăţenii neputincioşi! Nu este suficient doar să dai un ticălos jos şi după aia să faci prostia să pui altul mai prost în loc, să facă legile. Dacă s-ar întâmpla aşa, cum s-a mai întâmplat, vezi realegerea unor penali-în parlament, în administraţia locală, în euro-parlament, la preşedinţie- în loc să îndreptăm ceva în ţară, am duce-o inevitabil la pierire!

 • Despre responsabilitate socială individuală în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre responsabilitate socială individuală în România

  Într-un fel sau altul, fiecare dintre noi ne-am întrebat cât de utili suntem societăţii în care trăim şi de cele mai multe ori am fost tentaţi să contabilizăm neputinţele şi nerealizările în conturile politicienilor.

 • Iohannis: Moştenirea UDMR obligă Uniunea la o responsabilitate mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iohannis: Moştenirea UDMR obligă Uniunea la o responsabilitate mare

  Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis UDMR cu ocazia Congresului formaţiunii, că „este incontestabil rolul UDMR în democratizarea României, ca societate deschisă, care încurajează reprezentarea minorităţilor“, subliniid că „tocmai această moştenire obligă Uniunea la o responsabilitate cu atât mai mare în prezent", spune Iohannis.

 • Polemică în Grecia, după incendiile devastatoare soldate cu zeci de morţi. Un primar acuză poliţia şi pompierii că au închis un drum, blocând locuitorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Polemică în Grecia, după incendiile devastatoare soldate cu zeci de morţi. Un primar acuză poliţia şi pompierii că au închis un drum, blocând locuitorii

  O polemică se amplifica vineri în Grecia pe tema unor greşeli care au condus la moartea a 82 de persoane în incendiul care a devastat luni regiunea Atenei, în contextul în care opoziţia acuză Guvernul că vrea să se derobeze invocând o posibilă origine criminală a incendiului, relatează AFP.

 • Agenda 2018, sau despre (i)responsabilitatea
instituţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Agenda 2018, sau despre (i)responsabilitatea instituţională

  Pentru prima dată, după multe decenii, România este în situaţia de a gestiona şi conduce organisme colective, relevante în plan strategic sau de mare importanţă pentru viaţa internaţională. Această realitate impune un alt tip de administraţie politică a statului. Una bazată pe proiecte, pe strategii şi corelaţii, pe stabilirea de priorităţi şi pe concordanţa dintre obiective şi resurse.

 • Raiffeisen
Bank îşi schimbă poziţionarea de brand printr-o campanie-manifest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raiffeisen Bank îşi schimbă poziţionarea de brand printr-o campanie-manifest

  Raiffeisen Bank şi-a prezentat vineri noua poziţionare de brand lansată printr-o campanie de comunicare a cărei temă centrală este Responsabilitatea. Campania este inspirată de concluziile mai multor cercetări derulate pe parcursul ultimului an, care demonstrează că acum, mai mult ca oricând, clienţii băncii cred că responsabilitatea ar trebui pusă în valoare: 98% dintre respondenţi consideră responsabilitatea importantă pentru a avea succes.

 • Cine e de vină?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine e de vină?

  În fiecare zi, în ultima vreme, o întrebare mă macină: „cine e de vină?“ „Pentru ce?“ Pentru tot ce se întâmplă în ţara asta.

 • Trebuie să
spuneţi NEIN, domnule preşedinte Klaus Iohannis!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trebuie să spuneţi NEIN, domnule preşedinte Klaus Iohannis!

  Scriu aceste rânduri la doar câteva minute după ce dl. Liviu Dragnea, preşedintele PSD, şi-a încheiat conferinţa de presă în cursul căreia a fost făcut numele celui pe care îl va propune drept candidat de premier preşedintelui Klaus Iohannis.

 • De la elevul de 10 în liceu la studentul panicat. „Deşi sunt fericiţi că scapă de acasă, de multe ori le e greu să gestioneze libertatea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la elevul de 10 în liceu la studentul panicat. „Deşi sunt fericiţi că scapă de acasă, de multe ori le e greu să gestioneze libertatea“

  Fiecare început vine cu provocări, frică de eşec, emoţii cât carul, probleme cu integrarea şi orientarea în spaţiu şi multe altele care, adunate în mintea unui boboc venit la facultate într-un oraş nou, par o încărcătură prea greu de dus. Toate sunt normale, zic psihologii. La fel de normal e pentru studenţi să ceară sfaturi când consideră că nu ştiu cum să rezolve o situaţie.

 • Domnul Banciu faţă cu naţionalismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Domnul Banciu faţă cu naţionalismul

  „Radu Banciu (...) perora inepţii generalizatoare” - am scris acum aproape doi ani. Iată că nu şi-a schimbat năravul.

Modifică Setările