Stiri despre noapte alba

  22 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marii dispăruţi ai acestui an: Radu Beligan, Marin Moraru şi Mircea Albulescu, omagiaţi la Noaptea Albă a Filmului Românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marii dispăruţi ai acestui an: Radu Beligan, Marin Moraru şi Mircea Albulescu, omagiaţi la Noaptea Albă a Filmului Românesc

  Actorii Radu Beligan, Marin Moraru şi Mircea Albulescu vor fi omagiaţi la Noaptea Albă a Filmului Românesc, care are loc pe 16 septembrie, prin filmele ”După-amiaza unui torţionar” (2001), de Lucian Pintilie, ”Operaţiunea Monstrul” (1976), de Manole Marcus, respectiv ”La capătul liniei” (1982), de Dinu Tănase. În plus, în cadrul evenimentului va fi adus şi un tribut cineastului Ovidiu Bose Paştină, la 10 ani de la moartea sa.

 • Cozi lungi şi mirese războinice la Noaptea albă a muzeelor
REPORTAJ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozi lungi şi mirese războinice la Noaptea albă a muzeelor REPORTAJ

  Cei care-au stat, sâmbătă seară, la cozi interminabile de câteva ore au fost răsplătiţi cu momente speciale, precum reconstituiri de bătălii istorice, poze cu cavaleri cruciaţi, expoziţii în premieră sau redeschiderea Muzeului de Artă Populară „Nicolae Minovici“. În peste 40 de spaţii au avut loc expoziţii, concerte şi spectacole de teatru.

 • De ce arătăm îngrozitor după o noapte albă?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce arătăm îngrozitor după o noapte albă?

  Există un milion de motive pentru care trebuie să ne odihnim cum trebuie noaptea, însă, cel mai simplu dintre ele ne spune că înfăţişarea noastră are foarte mult de suferit atunci când avem o noapte albă.

 • Cei mai buni scriitori români contemporani susţin la Iaşi un maraton de lecturi publice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai buni scriitori români contemporani susţin la Iaşi un maraton de lecturi publice

  Cei mai apreciaţi scriitori români contemporani vor susţine la Iaşi un maraton de lecturi publice. Este vorba despre „Noaptea albă a poeziei şi a muzicii“, programat în cadrul Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi 2013 (FILIT), eveniment manageriat de scriitorul Dan Lungu, director al Muzeului Literaturii din Iaşi.

 • Riscurile la care se supun studenţii nedormţi care vor „să îngraşe porcul în ajun“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Riscurile la care se supun studenţii nedormţi care vor „să îngraşe porcul în ajun“

  Riscurile asupra sănătăţii din cauza unei nopţi albe sunt destul de multe, dar atunci când asociezi această noapte albă cu multe doze de băuturi energizante, cu ceşti de cafea cărora le-ai pierdut şirul şi cu batoane de ciocolată sau alte dulciuri îndoielnice, noaptea de studiu se transformă într-o adevărată bombă pentru organism, fără a obţine niciun beneficiu la testul sau examenul de a doua zi.

 • Cum îţi poţi păcăli organismul că e odihnit după o noapte albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi poţi păcăli organismul că e odihnit după o noapte albă

  Nu contează cât de obosit eşti, există nopţi în care somnul nu se lipeşte de gene. Vestea bună este că doar o noapte nedormită nu are efecte de durată asupra sănătăţii. Vestea proastă este că această noapte albă are efecte negative asupra activităţii de a doua zi.

 • Cum a ieşit Flanco din criză: a dublat salariile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a ieşit Flanco din criză: a dublat salariile

  Principalul factor care a generat depăşirea situaţiei de insolvenţă şi înscrierea pe un trend de creştere a afacerii Flanco a fost dublarea salariilor pentru întregul personal angajat, a declarat pentru adevarul.ro Adrian Olteanu, CEO Flanco.

 • Noapte albă de shopping la “Someşul”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noapte albă de shopping la “Someşul”

  UTIL Magazinele din incinta Centrului Comercial “Someşul” din municipiul Satu Mare vor fi deschise astăzi până târziu în noapte. După ora 20.00,  sătmărenii sunt aşteptaţi la cumpărături cu preţ redus.

 • Maraton pentru cinefili la Noaptea Albă a Filmului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maraton pentru cinefili la Noaptea Albă a Filmului

  De la ora 18.00 şi până mâine dimineaţă, cele mai bune filme româneşti vor fi proiectate în Capitală, la Cluj-Napoca, la Timişoara şi la Iaşi. Din program fac parte „Medalia de onoare“, cu Victor Rebengiuc, şi „Autobiografia lui Ceauşescu“, dar şi filme clasice. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

 • FOTO „Noapte albă“ la „Naţional Arena“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „Noapte albă“ la „Naţional Arena“

  Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, aşteaptă ca în această seară un milion de bucureşteni să-i viziteze gratis cel mai modern stadion din ţară, situat pe bulevardul Basarabia.

 • EVENIMENT Galeriile de artă sunt deschise în această noapte până la ora 4.00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EVENIMENT Galeriile de artă sunt deschise în această noapte până la ora 4.00

  Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) are loc în această noapte, atât în Capitală cât şi la Cluj-Napoca, în peste 60 de spaţii din cele două oraşe. La Bucureşti, 55 de galerii participă în spaţii alternative. Publicul va putea vedea creaţii a sute de artişti români şi străini, potrivit site-ului oficial al evenimentului noapteagaleriilor.ro.

 • Noapte Albă pentru amatorii de muzee
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noapte Albă pentru amatorii de muzee

  Mii de persoane, printre care şi turişti străini, au vizitat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul celei de-a şasea ediţii a „Nopţii Muzeelor“, cele 11 insitituţii care şi-au deschis porţile gratuit. Muzeul de Artă din Capitală le-a oferit vizitatorilor care stăteau la rând, în curte, o piesă de teatru pentru a le face aşteptarea mai uşoară.

 • Târgu-Jiu: O noapte albă la Muzeul de Istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: O noapte albă la Muzeul de Istorie

  Cu ocazia celei de-a VI-a ediţii a Nopţii Europene a Muzeelor, un număr neaşteptat de vizitatori au călcat pragul Muzeului „Alexandru Ştefulescu“ din municipiul Târgu-Jiu.

 • Noapte albă de shopping cu reduceri de preţuri record, la Polus Center
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noapte albă de shopping cu reduceri de preţuri record, la Polus Center

  Clujenii vor avea parte mâine de o noapte de cumpărături şi de reduceri. Magazinele centrului comercial aplică cu această ocazie reduceri de la 10%, până la 80%. Evenimentul reprezintă şi ultima ocazie prin care clujenii se pot înscrie la tombola care pune la bătaie un apartament de lux.

Modifică Setările