Stiri despre madama butterfly

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cântăreţi români la Opera de Stat din Viena
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cântăreţi români la Opera de Stat din Viena

  Între 1992 şi 2010, perioada directoratului lui Ioan Holender, cel mai lung din istoria faimosului teatru liric de pe Ring, prezenţa românilor pe afişe a fost de o consistenţă ce a depăşit epocile anterioare. Anii au trecut.

 • Surpize şi dezamăgiri la Opera Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surpize şi dezamăgiri la Opera Naţională

  Întâmplător sau nu, luna martie a adus, pe afişul Operei Naţionale, pe de o parte lucrări parcă demult uitate (sau abandonate) de către cei care concep structura stagiunii curente, iar pe de altă parte oaspeţi români sosiţi din ţară sau de peste hotare, marea lor majoritate revenind pe scena bucureşteană după (prea) multă vreme, deşi, cu mici excepţii, ar merita să fie invitaţi constant în spectacole de anvergură.

 • Ultimul drum pentru „Madama Butterfly“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimul drum pentru „Madama Butterfly“

  În capela Bisericii Herăstrău din Bucureşti, sute de oameni au venit să-i aducă ieri un ultim omagiu Roxanei Briban, care a ales să moară tăindu-şi venele ca eroina lui Puccini întruchipată de ea în 2008. Artista care s-a sinucis sâmbătă într-un mod macabru va fi îngropată astăzi. Slujba de înmormântare va începe la ora 10.30 la Cimitirul Herăstrău.

 • Opera „Madama Butterfly“ se distribuie vineri cu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opera „Madama Butterfly“ se distribuie vineri cu "Adevărul"

  Opera „Madama Butterfly“ de Giacomo Puccini se distribuie vineri, 8 octombrie, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 19,99 lei. Melomanii vor primi un CD, un DVD şi un album cartonat cu informaţii despre autor şi despre cele mai importante interpretări şi montări ale operei.

 • „Madama Butterfly“ şi frumuseţea culturii orientale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Madama Butterfly“ şi frumuseţea culturii orientale

  Opera „Madama Butterfly“ de Giacomo Puccini va fi distribuită, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 19,99 lei. Melomanii vor primi un CD, un DVD şi un album bogat ilustrat, cu un istoric al operei, o biografie a autorului şi informaţii despre montări celebre.

Modifică Setările