stiri despre lucian isar

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, partener şi prim ministru al lui Putin ani de zile, în prezent vicepreşedintele Consiliului de Securitate Rus (preşedintele fiind chiar Putin), a publicat un articol vitriolant, agresiv şi cu limbaj injurios în publicaţia de propagandă rusă Kommersant, la 11 octombrie.

acum 18 ore · comentarii (89)

Din cauza obsesiei PNL, ca Florin Cîţu să rămână premier, nu avem un guvern valid, şi nici perspective pentru următoarele zile. În lipsa unui guvern valid, nu se pot lua decizii rapide şi importante prin OUG-uri, pentru gestionarea pandemiei, pentru sprijinul consumatorilor vulnerabili în faţa iernii care se apropie. Obtuzitatea politică a PNL şi a lui Cîţu, ne costă azi vieţi omeneşti, iar când iarna va da buzna peste noi vor îngheţa în case.

acum 12 ore · comentarii (46)

În acest material vom prezenta o serie de articole importante din presa chineză (23-30 septembrie 2021) consacrate proiectului AUKUS, Federaţiei Ruse, cooperării UE cu China, excluderii companiilor ruseşti şi chineze de la construirea unei noi unităţi în centrala nucleară din Cehia şi „alianţa sino-rusă”.

acum 17 ore · comentarii (35)

Următorul interviu este imaginar, însă doar în ceea ce priveşte o parte din întrebări. Răspunsurile lui George Enescu sunt reale, culese din presa vremii, din diferite dialoguri cu jurnaliştii români.

acum 9 ore · comentarii (3)

Într-o ţară nenormală la cap, tot mai mulţi români din toate categoriile, din toate clasele, de toate vârstele, au tendinţa să se comporte anormal. Această boală incurabilă se manifestă tot mai radical, la nivel de atitudine şi mentalitate, creând prăpastii de netrecut în relaţiile cu ceilalţi români, tot mai puţini, care îşi doresc o normalitatea firească, o Românie sănătoasă mintal, trupeşte şi spiritual în care să trăiască împreună în pace.

acum 12 ore · comentarii (2)

S-a încheiat de curând încă una din ediţiile remarcabile ale Festivalului Internaţional George Enescu, care a reunit pe scenele sale, pentru cea de a 25-a sa ediţie, mari muzicieni din întreaga lume şi din România. Fiindcă, aşa cum a scris reputatul New York Times, România “nu a permis pandemiei să scoată de pe şine Festivalul Internaţional George Enescu, dedicat celui mai important fiu muzical al său”1.

acum 2 zile · comentarii (10)

Nebun, alienat, dement, smintit, zălud, ţicnit, zăpăcit, bezmetic, capiu, căpiat, zărghit, rătăcit, uşchit, bolând, tulburat, deliu, candriu, sonat, strecheat, săltat, şui, scrântit, smucit, ţăcănit, dezaxat, într-o ureche, sărit de pe fix; bolnav mintal; care are tulburări psihice grave; care şi-a pierdut minţile; cu mintea rătăcită; psihopat; turbat, furios, aprins, apucat, descreierat, violent, fără control; a nu avea toate ţiglele pe casă;

acum 2 zile · comentarii (9)

Periodic, şi mai cu seamă în momentele de criză, revine ideea unei guvernări a specialiştilor, a tehnocraţilor. Acest tip de guvernare e văzut de public, dar chiar şi de politicieni cu pusee populiste, ca o soluţie de depăşire a unor disfuncţionalităţi ale democraţiei din României.

acum 4 zile · comentarii (19)
Modifică Setările