Alina Gorghiu: Cea mai dificilă misiune e să te pui de acord cu soţul pe numele copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Alba Iulia, că este "cea mai dificilă misiune" să se pună de acord cu soţul său cu privire la numele copilului, adăugând că sarcina a determinat-o să vadă politica altfel, "cu mai multă îngăduinţă".

Întrebată de jurnaliştii din Alba Iulia dacă s-a hotărât ce nume îi va pune viitorului său copil, Alina Gorghiu a răspuns că încă nu ştie, deoarece "e cea mai dificilă misiune" să se pună de acord cu soţul său în această privinţă.

"Nu ştiu. Pe cuvântul meu de onoare dacă ştiu în momentul ăsta. Sunt mai multe variante. Încă nu am reuşit să ajung la un consens. Constat că e cea mai dificilă misiune să te pui de acord cu soţul pe numele copilului. Mie în continuare îmi plac câteva nume care nu sunt aşa de noutăţi pe scena familiilor din România. Aş alege, repet, un nume mai autentic românesc, dar am senzaţia că până în ultima zi nu o să ştiu care e numele. În rest, mă îngraş ca orice femeie însărcinată, mănânc ca orice femeie însărcinată, alerg prin ţară şi mă bucur că sunt cu colegii mei de câte ori am ocazia", a afirmat Gorghiu.

Ea a adăugat că, din punctul său de vedere, sarcina nu este "un handicap", ci mai degrabă "o minune".

"Privesc şi politica altfel, cu mai multă îngăduinţă, cu aplecare pe subiecte care ţin de familiile active, subiecte care ţin de demografie, de copii, de sănătatea publică. Sunt teme pe care am pus accentul abia după ce am ajuns să fiu în această situaţie şi vă spun că-mi pare rău că parlamentarii din Parlamentul României nu dau mai multă atenţie temelor sociale, temelor care ar trebui să ne preocupe. De aproape un an vorbesc de faptul că, în România, populaţia a ajuns să fie la acelaşi nivel ca acum 50 de ani şi, din păcate, să ştiţi că populaţia peste 65 de ani este mai numeroasă ca cea între zero şi 14 ani, deci avem o populaţie îmbătrânită în România şi trebuie să fim foarte, foarte atenţi", a conchis Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu va naşte un băieţel la sfârşitul lunii mai. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite