Lucian Isar, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Isar a rezistat în Guvernul Ponta 1 doar două luni FOTO Mediafax
Isar a rezistat în Guvernul Ponta 1 doar două luni FOTO Mediafax

Fostul ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFR. Numirea vine după ce postul i-a fost oferit moderatorului Antena 3 Niels Schnecker.

În august, Isar a demisionat din funcţia de ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, în urma unor dispute cu premierul Victor Ponta. Locul lui a fost luat de vicepreşedintele liberal, Mihai Voicu.

Funcţia de preşedinte CA al CFR i-a fost oferită în urmă cu două săptămâni lui Niels Schnecker, care a anunţat că refuză propunerea „cu durere în suflet“, dar că nu vrea să renunţe la televiziune.

„Este o mare onoare, o încununare a reputaţiei pe care mi-am creat-o în Romania şi mi-ar face o mare, mare plăcere, pentru că este cheia de boltă a problemelor din CFR. Ar fi o provocare pe care orice consultant în domeniul economic şi-ar dori-o, dar nu vreau să renunţ la cariera din televiziune. Cu multă durere în suflet, va trebui să refuz această ofertă”, a declarat moderatorul.

Iniţial, Isar primise un loc în Consiliul de Administraţie (CA) de la CNCF CFR SA.

În 2008, Banca Naţională a României l-a expulzat dintr-o funcţie de conducere, dupa ce a fost acuzat de un atac speculativ asupra leului.

În luna noiembrie, Isar era membru în Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, iar în octombrie figura şi în Consiliul de Administraţie de la Tarom.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite