Stiri despre faina

  139 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Brăila:Un salariat ţine în spate un amărât şi jumătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Un salariat ţine în spate un amărât şi jumătate

  Cifre care dor: 23 de mii de persoane au cerut ajutor de încălzire, 15 mii- făină şi zahăr, 11 mii de şomeri şi alte câteva mii de asistaţi Celor 70 de mii de brăileni care muncesc le revin tot atâţia amărâţi care cer ajutoare de la stat: pentru handicap, pentru încălzire sau pentru hrană.

 • Brăila: Dezinteres pentru făina şi zahărul primite gratis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Dezinteres pentru făina şi zahărul primite gratis

  În timp ce o parte dintre brăilenii cu venituri mici se plângeau că ei nu sunt pe listele celor care urmau să primească 4 kg de zahăr şi 15 de făină, o parte dintre beneficiarii de drept ai acestui tip de ajutor nu şi-au ridicat nici acum kg de zahăr şi de făină gratuite.

 • Râmnicu Vâlcea: Nevoiaşii primesc suplimentar zahăr şi făină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Nevoiaşii primesc suplimentar zahăr şi făină

  Distribuirea alimentelor trebuie finalizată până la 1 februarie. Alimentele ce nu au fost ridicate se redistribuie începând de azi celor cu situaţii materiale grele. Autorităţile au rămas pe stoc cu tone bune de zahăr şi făină.

 • Târgu-Jiu: Poliţiştii comunitari cheamă săracii la zahăr şi făină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Poliţiştii comunitari cheamă săracii la zahăr şi făină

  Poliţiştii comunitari lipesc afişe, pe scările de bloc din Târgu-Jiu, prin care anunţă persoanele cu venituri mici să se prezinte la sediul Direcţiei de Protecţie Socială, până la sfârşitul lunii, pentru a intra în posesia alimentelor trimise de Uniunea Europeană. Peste 1500 de persoane nu au venit să-şi ridice zahărul şi făina, iar în luna martie termenul de valabilitate al făinei expiră. 

 • Cei care nu şi-au ridicat ajutoarele alimentare riscă să le piardă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei care nu şi-au ridicat ajutoarele alimentare riscă să le piardă

  Familiile nevoiaşe mai au la dispoziţie doar patru zile în care pot să-şi ridice zahărul şi făina. Pogramul de acordare a celor 4 kilograme de zahăr şi 15 de făină se încheie pe 31 ianuarie. Produsele pot fi ridicate, însă, doar marţea şi joia de la cele trei centre din Ceair, Prundu şi Războieni.

 • Târgu-Jiu: Făina pentru săraci, la un pas să expire în depozit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Făina pentru săraci, la un pas să expire în depozit

  Nici până în prezent, târgujienii nevoiaşi nu şi-au ridicat toată cantitatea de făină şi zahăr primită de la Uniunea Europeană.  Reprezentanţii Direcţiei Publice de Protecţie Socială Târgu-Jiu anunţă că termenul de valabilitate al făinei va expira în luna martie.

 • Ajutoarele „marca” UE i-au lăsat reci pe mulţi dintre şomerii hunedoreni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutoarele „marca” UE i-au lăsat reci pe mulţi dintre şomerii hunedoreni

  Beneficiarii Programului European de Ajutorare a Defavorizaţilor nu s-au înghesuit la ajutoarele alimentare de făină şi zahăr, de care puteau beneficia gratuit, dacă se prezentau la birourile deschise de primării unde au fost distribuite. La finalul proiectului, aproximativ 20 de tone de făină au rămas pe stocurile serviciilor de asistenţă socială din Deva şi Hunedoara.

 • Piteştenii nu se grăbesc să-şi ia ajutoarele de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteştenii nu se grăbesc să-şi ia ajutoarele de la UE

  Beneficiarii mai au timp până la sfârşitul lunii ianuarie să le ridice. Doar trei sferturi din pachetele de zahăr şi făină au fost ridicate până acum de piteştenii care au dreptul la aceste ajutoare.

 • Începe distribuirea zahărului de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe distribuirea zahărului de la UE

  De astăzi piteştenii cu venituri reduse se pot prezenta la centrele de ajutoare din pieţele Ceair, Războieni şi Prundu pentru a-şi ridica cele patru kilograme de zahăr.

 • Brăilenii stau la cozi ca pe vremea lui Ceauşescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăilenii stau la cozi ca pe vremea lui Ceauşescu

  Indiferent că primesc gratuit câteva kilograme de zahăr şi făină, că depun o cerere pentru o subvenţie la căldură sau la gaze sau primesc un tratament gratuit, brăilenii se adună în număr foarte mare.

 • Săraci prea bogaţi să accepte mâncare UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săraci prea bogaţi să accepte mâncare UE

  Zeci de tone de făină şi de zahăr care ar trebui să ajungă la nevoiaşii din judeţ au rămas în depozitele primăriei. La Hunedoara, termenul în care se acordă ajutoarele alimentare pentru sărmani a fost prelungit, cu încă o lună.

 • Oradea: Cutie de pantofi cu daruri de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oradea: Cutie de pantofi cu daruri de Crăciun

  Zahăr, făină, ulei sau jucării - toate acestea pot deveni cadouri de sărbători pentru orădenii săraci. O organizaţie de caritate invită orădenii, al doilea an consecutiv, să doneze alimente şi obiecte ambalate într-o cutie veche de pantofi.

Modifică Setările