Stiri despre curatenie

  681 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Copiii de la Găiseanca au strâns gunoaiele de pe DN 2B
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii de la Găiseanca au strâns gunoaiele de pe DN 2B

  Elevii şcolii din Surdila Găiseanca s-au străduit, preţ de câteva ore, să adune resturile alimentare, ambalajele şi alte gunoaie aruncate din mers de către şoferii care tranzitează localitatea şi care circulă pe DN 2B Brăila-Buzău.

 • Constanţa: Curăţenia de Paşte costă 200 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Curăţenia de Paşte costă 200 de lei

  Tariful este valabil pentru un apartament cu două camere, de aproximativ 50 de metri pătraţi. Preţurile variază în funcţie de suprafaţă, timpul alocat, soluţiile utilizate, aparatură, complexitatea serviciului.

 • Târgu-Mureş:Curăţenie generală de primăvară pe străzile mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Curăţenie generală de primăvară pe străzile mureşene

  Până la sfârşitul lunii aprilie, toate străzile din Târgu-Mureş vor fi curăţate de autorităţile locale. În cadrul campaniei vor fi colectate deşeurile rezultate în urma curăţeniei efectuate de către localnici în gospodării şi la asociaţii de proprietari.

 • Luna curăţeniei, grăbită de Zilele Oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luna curăţeniei, grăbită de Zilele Oraşului

  Botoşănenii au dat startul curăţeniei de primăvară cu o lună înainte de Zilele Oraşului. Tot personalul angajat la Servicii Edilitare a fost scos pe străzi pentru curăţenie. Acţiunile de igienizare au început cu albiile pârâurilor.

 • Campanie Subiect cerut de cititori: Curăţenia de criză sau muncă patriotică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campanie Subiect cerut de cititori: Curăţenia de criză sau muncă patriotică

  Costurile unei zi de curăţenie sunt de ordinul zecilor de mii de lei, astfel că municipalitatea îi scoate în stradă şi pe reşiţeni. Asociaţiile de locatari sunt hotărâte să respecte îndemul municipalităţii şi au ieşit deja în faţa blocului ca să vopsească trunchiurile arborilor şi să adune mizeria din împrejurimi.

 • Piteşti: Curăţenie de Paşte cu minimum 100 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Curăţenie de Paşte cu minimum 100 de lei

  Piteştenii care vor să scape de corvoada dereticatului prin casă pot angaja oameni care să le facă ordine. O menajeră te costă în jur de 100 de lei, în tip ce angajarea unei firme de specialitate te costă între 200 şi 800 de lei, în funcţie de firma la care apelezi şi de numărul de camere.

 • A început curăţenia de primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început curăţenia de primăvară

  Până pe data de 27 martie se va desfăşura acţiunea de colectare a deşeurilor vegetale de la cetăţeni. Uscăturile adunate de prin curţi şi grădini vor fi scoase în stradă urmând ca operatorul de salubritate, Florisal, să le ridice gratuit.

 • Femeile de casă, tot mai căutate de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile de casă, tot mai căutate de Paşte

  Botoşănenii apelează la ajutor extern pentru a-şi face casa lună. Ei plătesc femei de serviciu sau firme specializate. Cu 50 de lei, cei în criză de timp scapă de povara treburilor casnice de dinainte de Paşte. Reclama se face din om în om.

 • Pasajul pietonal Crângaşi, măturat şi spălat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pasajul pietonal Crângaşi, măturat şi spălat

  La sesizarea „Adevărul de Seară”, Primăria Sectorului 6 a trimis o firmă de salubritate să cureţe pasajul. Mai mulţi angajaţi ai unei firme de salubritate au spălat pasajul şi au scos apa murdară care se acumulase în interior. Situaţia ne-a fost prezentată de un cititor care susţinea că, de mai bine de doi ani, nimeni nu s-a mai ocupat de întreţinerea lui.

 • A început curăţenia de primăvară pe bulevarde!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început curăţenia de primăvară pe bulevarde!

  Angajaţii Seroplant au ieşit pe străzi pentru a face curăţenie. De câteva zile, muncitorii pot fi văzuţi prin cartiere, pentru a aduna resturile menajere şi a pregăti terenul pentru noi specii de plante.

 • Sibiu: 500 de medieşeni ies la curăţenie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: 500 de medieşeni ies la curăţenie

  Ziua Mondială a Apei se va desfăşura  la Mediaş printr-o amplă acţiune de ecologizare a malurilor râului Târnava Mare la care vor participa peste 500 de medieşeni.

 • Atenţie ! Garda de Mediu vine în control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie ! Garda de Mediu vine în control

  Începând de săptămâna viitoare, Garda de Mediu va începe verificarea stării de salubritate a localităţilor, drumurilor precum şi a cursurilor de apă. Ordinul de control a venit de la Bucureşti, comisarul general, Silvian Ionescu, transmiţând o adresă în acest sens subordonaţilor săi din teritoriu. Comisarii gărzii de mediu vor verifica starea podurilor, a rigolelor şi a podeţelor, aferente proprietăţilor.

 • Primăria a anunţat graficul curăţeniei de primăvară, care începe luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria a anunţat graficul curăţeniei de primăvară, care începe luni

  A început numărătoarea inversă pentru firmele de salubrizare şi gospodărie comunală până la debutul curăţeniei de primăvară, campanie care anul acesta va dura o lună şi jumătate. Peste 300 de salariaţi vor fi mobilizaţi pe străzile oraşului, pentru a face oraşul boboc.

 • Piteşti: Pieţele se închid pentru igienizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Pieţele se închid pentru igienizare

  Pieţele piteştene se vor închide, pe rând, începând de mâine, pentru curăţenia de Paşte. Se vor efectua lucrări de deratizare, igienizare şi reparaţie.

 • Zece firme îşi dispută curăţenia la Casa Pătrată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece firme îşi dispută curăţenia la Casa Pătrată

  La licitaţia pentru curăţenie organizată marţi de Consiliul Judeţean (CJ) Iaşi s-au depus zece oferte ale unor firme din judeţ, dar şi din Vaslui, Piatra Neamţ şi Bucureşti pentru a obţine un contract de 180.000 de lei.

 • Zece firme vor să cureţe Casa Pătrată din Iaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece firme vor să cureţe Casa Pătrată din Iaşi

  La licitaţia organizată astăzi de Consiliul Judeţean (CJ) s-au depus zece oferte ale unor firme din Iaşi, Vaslui, Piatra Neamţ şi Bucureşti pentru a obţine un contract estimat la 180.000 de lei

 • Program de curăţenie pe străzile din Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Program de curăţenie pe străzile din Alba Iulia

  rimăria Alba Iulia a stabilit un program săptămânal de curăţenie pe străzile din oraş. O parte din străzi vor fi curăţate în fiecare marţi noaptea pe partea dreaptă, în timp ce restul vor fi măturate miercuri noaptea pe partea stângă.

Modifică Setările