Stiri despre constructori

  109 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mark Webber: ”Sunt mulțumit pentru reușita echipei”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mark Webber: ”Sunt mulțumit pentru reușita echipei”

  Clasat pe locul 2 în Marele Premiu al Braziliei, după al său coleg, Sebastian Vettel, Mark Webber a redus la opt puncte diferența care îl separă de Fernando Alonso (Ferrari), liderul Campionatului Mondial de Formula 1.

 • Alonso a învins haosul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alonso a învins haosul

  Fernando Alonso este noul lider din Formula 1 după victoria din Coreea de Sud, într-o cursă absolut nebună! Lupta pentru titlul mondial continuă să fie nedecisă, după ce ambii piloţi Red Bull au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe locul al doilea.

 • FOTO Naţional Arena, templul fotbalului va fi gata în 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Naţional Arena, templul fotbalului va fi gata în 2011

  Atât Primăria Capitalei, cât şi constructorii Bögl (Germania) şi Astaldi (Italia)promit finalizarea proiectului „Naţional Arena“ până în luna mai a anului viitor. Reporterii „Adevărul de seară“ au intrat pe şantierul celui mai grandios stadion din România şi au văzut care este stadiul lucrărilor.

 • Ziduri pline de mucegai din cauza lucrărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziduri pline de mucegai din cauza lucrărilor

  Mai mulţi locuitorii de pe Strada Fragilor din Reşiţa s-au trezit cu pereţii casei plini de apă. Oamenii spun că e bătaie de joc ceea ce se întâmplă şi că munca lor de o viaţă se risipeşte din cauza lucrării de alimentare cu apă.

 • Italienii, spaniolii şi austriecii au oprit lucrările la autostrada Arad-Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italienii, spaniolii şi austriecii au oprit lucrările la autostrada Arad-Timişoara

  Lucrările la autostrada Arad-Timişoara au fost suspendate, iar şantierul intră în conservare. Lucrările la autostradă au început în 2009 şi ar trebui să fie terminate în 2011. Proiectul de infrastructură este cel mai important din vestul ţării şi a fost început şi ca urmare a somaţiilor vecinilor unguri care au venit cu autostrăzile până în buza României.

 • Cât mai plătim pentru manopera unei case
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât mai plătim pentru manopera unei case

  Faţă de perioada 2007-2008, meşterii au ieftinit tarifele cu peste 25%, pe fondul lipsei de comenzi, dar şi al micşorării preţurilor la materialele de construcţii.  Nu doar preţurile caselor şi materialelor de construcţii au scăzut în ultimul an, ci şi costurile manoperei. Meşterii preferă să lucreze mai ieftin pentru a supravieţui pe piaţă.

 • Începe reconstrucţia şcolii din Dorohoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Începe reconstrucţia şcolii din Dorohoi

  Salvaţi Copiii renovează clădirea în care învaţă 200 de copii și care a fost distrusă de ape. Constructorii se pregătesc de refacerea uneia dintre cele mai mari școli afectate de inundaţiile din luna iunie. Grădiniţa unde sunt înscriși 125 de copii va fi și ea renovată.

 • Temperaturile caniculare, greu de suportat de către constructori şi brutari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Temperaturile caniculare, greu de suportat de către constructori şi brutari

  Focşănenii care lucrează sub cerul liber sau în spaţii închise, neventilate s-au simţit ca în iad în aceste zile. Pentru a evita situaţiile neplăcute, angajatorii sunt obligaţi prin lege să protejeze lucrătorii de caniculă. Până acum, inspectorii ITM nu au făcut niciun control în acest sens.

 • Primăria Focşani nu mai are bani de reparat străzile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primăria Focşani nu mai are bani de reparat străzile

  Municipalitatea intenţionează să sisteze lucrările de asfaltare a străzilor din Focşani, după ce banii alocaţi de la bugetul local pentru repararea arterelor principale ale oraşului, respectiv 1,5 milioane de lei, s-au epuizat.

 • Românii construiesc mai puţine locuinţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii construiesc mai puţine locuinţe

  Numărul caselor şi apartamentelor date în folosinţă în primul trimestru a scăzut cu aproape 25%. În urmă cu doi ani, în primul trimestru din 2008, În România se construiau 10.900 de locuinţe. Acum, în aceeaşi perioadă din 2010, au apărut mai puţin de 8.000 de case.

 • Piaţa construcţiilor, creştere zero în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piaţa construcţiilor, creştere zero în 2010

  Producătorii români de materiale de construcţii prognozează, în cel mai optimist caz, o menţinere a afacerilor la nivelul din 2009. Segmentul construcţiilor a înregistrat, în perioada ianuarie-aprilie 2010, un declin semnificativ faţă de acelaşi interval al anului trecut, iar efectele sunt vizibile.

 • Şomerii brăileni se pun cu burta pe carte pentru a obţine un loc de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomerii brăileni se pun cu burta pe carte pentru a obţine un loc de muncă

  Brăilenii care nu au o slujbă pot participa la cursuri de recalificare în una dintre profesiile căutate pe piaţa muncii. Şi în acest an, cele mai multe cursuri de formare profesională sunt în domeniul construcţiilor, urmate de cele din agricultură, servicii şi industrie alimentară.

 • Brăila: Criza îngroaşă numărul şomerilor în fiecare lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Criza îngroaşă numărul şomerilor în fiecare lună

  Aproape 300 de persoane rămân fără locuri de muncă, în următoarele săptâmâni. Anul trecut, 6.346 de brăileni au solicitat indemnizaţia de şomaj după ce şi-au pierdut locul de muncă. 899 de persoane au beneficiat de servicii de preconcediere, mai puţin de jumătate dintre aceştia reuşind să se angajeze.

Modifică Setările