Stiri despre concediere

  209 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Românii m-au păcălit!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Românii m-au păcălit!“

  Stupefiată de concedierea ei de la Oltchim, Anja Andersen a atacat dur conducerea campioanei României în presa daneză. Antrenoarea îi acuză pe şefii grupării vâlcene că au minţit-o când i-au spus că vor avea răbdare pentru realizarea unui proiect pe o perioadă îndelungată.

 • Charlie Sheen, un concediat şi jumătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Charlie Sheen, un concediat şi jumătate

  Starul serialului de succes „Doi bărbaţi şi jumătate“ a fost concediat de studiourile Warner Bros. Television din cauza beţiilor şi injuriilor acestuia. Scandalurile din viaţa actorului american n-au mai fost pe placul producătorilor serialului, care au riscat soarta celui mai vizionat sitcom din America.

 • John Galliano,dat afară de la Dior
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  John Galliano,dat afară de la Dior

  Directorul de creaţie al casei de modă este acuzat de comentarii cu caracter antisemit şi rasist. Decizia oficialilor Dior a fost luată marţi, la o zi după ce o înregistrare video arată cum designerul afirmă că îl adoră pe Hitler.

 • Armata britanică îşi cere scuze pentru concedierile prin e-mail
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Armata britanică îşi cere scuze pentru concedierile prin e-mail

  Armata britanică a fost nevoită să-şi prezinte scuzele, marţi, pentru că a concediat 38 de soldaţi, inclusiv unul care servea în Afganistan, printr-un simplu e-mail. Gestul a fost dezvăluit de cotidianul britanic "The Sun".

 • Daniela Crudu, izgonită de la „Neatza“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daniela Crudu, izgonită de la „Neatza“

  Asistenta emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani“ va înceta colaborarea cu echipa matinalului de la Antena 1 în urma scandalului sexual în care a fost implicată. Reprezentanţii postului spun că Daniela Crudu va fi în continuare angajata trustului Intact. Aceasta ar putea fi transferată în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos“.

 • Artiştii de la Muzical au primit preavizele de concediere:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artiştii de la Muzical au primit preavizele de concediere: "Suntem permanent terorizaţi şi ameninţaţi de directorul teatrului"

  De teamă că, din 20 octombrie, ar putea să-şi piardă slujbele, un grup de artişti de la Teatrul Muzical „Nae Leonard” a mers la Primărie pentru a depune un memoriu. Oamenii susţin că au primit preavizul de concediere şi că nu vor fi transferaţi la Fundaţia Andreiana Juventus, aşa cum li s-a promis iniţial de către conducere.  

 • Franks: În septembrie, e rândul profesorilor să fie disponibilizaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Franks: În septembrie, e rândul profesorilor să fie disponibilizaţi

  Şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional în România, Jeffrey Franks, a declarat că în luna septembrie o parte din profesori urmează să-şi piardă locul de muncă, după ce Guvernul a efectuat deja peste 30.000 de disponibilizări în sistemul public.

 • 40 de vasluieni cu epoleţi, concediaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  40 de vasluieni cu epoleţi, concediaţi

  Localnicii au salutat disponibilizările de la Poliţa Comunitară, fiind convinşi că oamenii în uniformă erau plătiţi degeaba. Nici colegii de la Ordine Publică n-au o părere prea bună despre cum îşi fac treaba „comunitarii“. De la înfiinţare, în şase ani, ei au prins un singut hoţ.     

 • Cosmina Păsărin, dată afară de la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cosmina Păsărin, dată afară de la TVR

  Ca urmare a comportamentului indecent, conducerea Televiziunii Române a hotărât, ieri, să înceteze colaborarea cu Cosmina Păsărin, una dintre prezentatoarele emisiunii „Întâlnire la malul mării“, de pe TVR 2.­

 • Primarii pregătesc marea concediere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarii pregătesc marea concediere

  Zeci de mii de posturi din primării şi instituţiile locale au fost puse pe „lista neagră” de către Guvern, pentru reducerea cheltuielilor. Primarii fac analize pentru tăierile de posturi, deşi majoritatea consideră că măsurile Guvernului încalcă autonomia locală şi legislaţia europeană.

 • Catastrofa din noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Catastrofa din noi

  Trei crâmpeie de viaţă şi moarte, de omenie şi neomenie, de emoţie şi absurd.

 • Bugetari „bolnavi“ de funcţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetari „bolnavi“ de funcţii

  O hernie de disc şi o spondiloză mai mult sau mai puţin dovedite au salvat numeroşi şefi de instituţii publice ameninţaţi cu concedierea. Alina Tănăsescu (35 de ani), şefa Casei de Asigurări de Sănătate Dolj, e plătită degeaba din banul public de mai bine de opt luni, de când e în concediu medical.

 • Dezgheţ economic pe piaţa construcţiilor: au început angajările
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dezgheţ economic pe piaţa construcţiilor: au început angajările

  În primele două luni ale anului, 611 persoane au renunţat la şomaj după ce şi-au găsit un loc de muncă. Deşi numărul şomerilor este în creştere, unii angajatori au început să aibă comenzi şi au rechemat oamenii la muncă. Constructorii sunt printre cei mai activi.

 • Bechtel a concediat „mascat“ 60 de muncitori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bechtel a concediat „mascat“ 60 de muncitori

  Inspecţia Muncii a susţinut, azi, că evaluările profesionale pe baza cărora au fost disponibilizaţi angajaţii nu sunt conforme cu legea. În unele cazuri, evaluarea s-a făcut în lipsă muncitorilor. În altele, întrebările au fost aberante. De exemplu, femeile de serviciu au fost întrebate câte sortimete de mopuri există pe piaţă.

 • Concedierile ameninţă bugetul în primul an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concedierile ameninţă bugetul în primul an

  Statul iese în pierdere în 2010 cu 120 de milioane de lei din disponibilizările bugetarilor dacă onorează cererile sindicatelor. Concedierile ar aduce la buget o economie de 400 de milioane de lei, dar costurile cu salariile compensatorii ale celor daţi afară ar putea depăşi 500 de milioane de lei.

 • ”Te-au concediat? Să fie într-un ceas bun!”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ”Te-au concediat? Să fie într-un ceas bun!”

  Concedierea poate fi o nouă șansă. După 27 de ani de muncă, jurnalistul Máximo Sant a fost trimis în șomaj, însă, gândind pozitiv, a publicat un ghid de sfaturi practice destinat celor aflați în aceeași situație.

Modifică Setările