Stiri despre cet brasov

  67 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La început de sezon rece, braşovenii rămân fără apă caldă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La început de sezon rece, braşovenii rămân fără apă caldă

  Furnizorul de energie termică susţine că este necesar să sisteze apa caldă, pentru mai bine de o săptămână, pentru a finaliza câteva lucrări de modernizare şi eficientizare a sistemului de transport şi distribuţie a agentului termic

 • Preţurile la încălzire vor rămâne neschimbate în Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţurile la încălzire vor rămâne neschimbate în Braşov

  Edilii s-au pus de acord, iar preţul gigacaloriei la Braşov va fi tot de 191,73 de lei, chiar dacă Guvernul a tăiat subvenţia. De la bugetul local vor fi pompate în termoficare, din nou, peste 30 de milioane de lei, pentru a compensa diferenţa de până la 387,3 lei, cât este preţul real de producţie al gigacaloriei.

 • CET Braşov, o gaură neagră în bugetul României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CET Braşov, o gaură neagră în bugetul României

  Furnizorul de energie termică braşovean a trăit, până acum, din subvenţii şi mai are încă datorii de 25 de milioane de lei. Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, susţine că măsura tăierii subvenţiilor la energie termică era necesară pentru a nu mai băga bani într-un sistem neprofitabil.

 • Bani aruncaţi pe conducte inutile, la Braşov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani aruncaţi pe conducte inutile, la Braşov

  În timp ce majoritatea braşovenilor îşi plătesc integral costurile cu încălzirea, edilii investesc într-un sistem neprofitabil. Totodată, pe motiv că „poluează" mediul, cei cu centrale vor fi obligaţi, de la 1 ianuarie 2012, să achite lunar o taxă.

 • Braşov: Subvenţia la căldură, bomba cu ceas din facturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Subvenţia la căldură, bomba cu ceas din facturi

  Consiliile locale vor fi nevoite să preia întreaga povară a subvenţiilor, pentru ca preţul gigacaloriei să fie acceptabil pentru populaţie. Pentru a respecta indicaţiile Fondului Monetar Internaţional, Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care va elimina subvenţiile la încălzire.

 • Aflaţi de aici cât veţi plăti, la iarnă, pentru încălzire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aflaţi de aici cât veţi plăti, la iarnă, pentru încălzire

  Fondul Monetar Internaţional a impus Guvernului tăierea subvenţiilor pentru termoficare. Cele 19.000 de familii „prizoniere" ale sistemului centralizat vor plăti, la iarnă, facturi de încălzire chiar şi duble, faţă de sezonul trecut.

 • Braşov: Angajaţii CET, ameninţaţi cu disponibilizarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Angajaţii CET, ameninţaţi cu disponibilizarea

  Activitatea CET Braşov se va restrânge în următoare perioadă. Mai marii CET lucrează la realizarea unei organigrame ajustate, pentru că transportul agentului termic va rămâne în sarcina societăţii „Tekron".

 • CET Braşov ne poluează oraşul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CET Braşov ne poluează oraşul!

  Utilizarea cărbunelui pentru funcţionarea CET Braşov reprezintă aproape 25% dintre emisiile de gaze cu efect de seră pe teritoriul oraşului.

 • 51,6 milioane lei pomană de la MAI pentru datoriile CET Braşov la CFR Marfă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  51,6 milioane lei pomană de la MAI pentru datoriile CET Braşov la CFR Marfă

  Ministerul Administraţiei şi Internelor a fost mandatat de Guvern să transfere încă 90,2 milioane lei din bugetul propriu pentru pentru achitarea datoriilor acumulate de CET-uri faţă de CFR Marfă, compania urmând astfel să îşi achite la rândul său obligaţiile restante la buget.

 • Braşov: Gigacaloria va fi la fel de scumpă şi anul viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Gigacaloria va fi la fel de scumpă şi anul viitor

  Promisiunea edililor şi a reprezentanţilor „Eco-Heat Bepco", din vară, că preţul gigaloriei va scădea considerabil, după punerea în funcţiune a noilor centrale în sistem de cogenerare, se dovedeşte a fi fost doar o vorbă în vânt.

 • CET Braşov, executat silit de Finanţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CET Braşov, executat silit de Finanţe

  Finanţelor Publice scoate, din nou, la licitaţie, pe 20 decembrie, un teren aparţinând CET Braşov. Terenul are 10.264 mp şi este situat în Sânpetru.

 • E oficial ! CET moare cu data de 01 ianuarie 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E oficial ! CET moare cu data de 01 ianuarie 2011

  Începând cu prima zi a anului viitor, distribuţia şi furnizarea de energie termică pentru încălzire şi apa caldă menajeră vor fi preluate de către o nouă firmă, numită S.C. TETKRON S.R.L. (Transport Energie Termica Kronstat), înfiinţată de Consiliul Local Braşov.

 • Braşovul, campion la pierderi în termoficare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşovul, campion la pierderi în termoficare

  CET Braşov a avut, anul trecut, unele dintre cele mai mari pierderi din ţară, respectiv de 50%. Braşovul se află pe locul trei în acest clasament al deficienţelor în sistemul de încălzire centralizată, după Vaslui şi Reşiţa.

 • CET Braşov sigilează caloriferele rău-platnicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CET Braşov sigilează caloriferele rău-platnicilor

  Intenţia conducerii furnizorului este de-a dreptul utopică. În cazul în care angajaţii CET se vor lovi de reticenţa datornicilor de a-i primi în casele lor pentru a blinda conductele, nici conducerea furnizorului, nici cea a asociaţiei de proprietari nu are legal ce face.

Modifică Setările